Het nieuwe fietsen met de Stromer vanuit Naarden

Het nieuwe fietsen met de Stromer vanuit Naarden

Reis met de Stromer door Naarden

Minder met de auto en vaker de fiets nemen, dat is het nieuwe rijden, maar ook het nieuwe fietsen. Want met de Stromer ervaart u de kracht en snelheid van gemotoriseerd vervoer terwijl u toch het genot van een fiets mag meemaken. Uitwaaien en tegelijkertijd snel op de plaats van bestemming aankomen. Vanuit Naarden of naar Naarden toe, geen afstand is te ver. Geen last van files en de druk van het zoeken naar een parkeerplaats vermijden. Met 45 kilometer per uur moeiteloos en snel door het verkeer rijden. De Stromer is sinds 2011 op de markt en weet steeds meer harten te veroveren. Woon-werkverkeer, sportieve fietser of gelegenheidsfietser: ervaar nu zelf de standaard van de elektrische fiets.

Ontdek op de Stromer Naarden en omgeving

Op de Stromer Naarden en omgeving verkennen. De mooiste plekjes ontdekken. Er lopen verschillende fietsroutes door Naarden, waarvan de Fortenlandfietsroute een aanrader is. Hier ontdekt u de verschillende kastelen en forten die het Gooi en Vecht rijk is. De Boerenlandnatuurroute vechtvallei is een fietsroute van 30 kilometer die u onder andere het muizenfort en de Naarderberg laat zien. Alle fietsroutes leiden u langs verschillende restaurantjes of cafés. Met de Stromer door Naarden fiets u moeiteloos de mooiste routes. Alleen of met uw partner. Eenmaal per week of elke dag. Net zo vaak als u wenst. U laat u meevoeren of kiest ervoor om gedeeltelijk mee te fietsen. Met een snelheid die bij u past. Dat is pas lekker fietsen. Met de Stromer door Naarden.

E-bike van Stromer zelf uitproberen

Bel met 0800 2002 voor een gratis thuisdemonstratie of maak via de website een afspraak

Met een snelheid tot 45 kilometer per uur door de natuur fietsen? Met de Stromer bespaart u geld op de dure autokosten en heeft u hart voor het milieu. Bovendien bent u in direct contact met de natuur. In Naarden vindt u de dichtstbijzijnde vestiging van Mobility. Want hier kunt u vrijblijvend de Stromer uitproberen. Bekijk online alvast de vele voordelen van de Stromer. Wij zijn al lang overtuigd, voor u is het een kwestie van tijd. Want fietsen maakt een grote ontwikkeling door en wij blijven deze ontwikkelingen volgen. Met de Stromer bent u snel dichtbij. Ervaar ook de Stromer en kom langs in onze winkel

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.