De Stromer: niet zomaar een elektrische fiets

Stromer elektrische fiets Helmond

Reis met de Stromer door Helmond

De Stromer: niet zomaar een elektrische fiets Het bezit en gebruik van e-bikes is in Nederland de afgelopen jaren flink toegenomen. Waren het in eerste instantie vooral 50-plusser die gebruik maakten van de zogenaamde trapondersteunende fietsen, langzamerhand neemt het gebruik van e-bikes ook bij andere leeftijdsgroepen toe. Scholieren krijgen van hun ouders een e-bike om de kosten van openbaar vervoer in de winter te beperken. Werkenden zoeken een alternatief voor hun dagelijkse file en pedaleren met de e-bike naar en van hun werk. Zo heeft de e-bike zich de laatste jaren ontwikkelt tot een vervoermiddel voor alle leeftijden. Maar nu is er een nieuwe e-bike: de Stromer, de nieuwe norm voor e-bikes, uit Zwitserland. Voorzien van hydraulische schijfremmen, Shimano versnellingen, krachtige accu en Schwalbe Big Ben banden is de Stromer een elektrische fiets met spierballen. En hij ziet er ook nog fantastisch uit, het is net een mountainbike.

Ontdek en geniet van Helmond en omgeving

De prachtige omgeving van Helmond is bij uistek geschikt om met de Stromer te verkennen. U zult versteld staan van het gemak waarmee u grote afstanden kunnen afleggen met dit technologisch hoogstandje. Moeiteloos kunt u de Strabrechtse heide doorkruisen en koffie drinken in Heeze. Of wat dacht u van een ritje vanuit Helmond naar Nuenen, in de voetsporen van Vincent van Gogh, om bij de Opwettense watermolen te gaan picknicken? De Stromer maakt het allemaal mogelijk. Een ritje naar de binnenstad van Helmond wordt een fluitje van een cent met deze nieuwe generatie e-bike, maar ook de binnenstad van Eindhoven is vanuit Helmond met deze e-bike eenvoudig bereikbaar.

Probeer de Stromer

Overtuig uzelf en probeer de Stromer. Een ritje van 45 minuten naar Den Bosch is voldoende. U bent van harte welkom in de dichtstbijzijnde winkel voor een kennismaking met deze e-bike. U zult na een paar trappen op het pedaal enthousiast worden over het gemak waarmee u fietst. Moeiteloos haalt u andere fietsers in. Tegenwind heeft geen vat op u en u fietst moeiteloos de hoogste brug op, dankzij de krachtige, uitneembare accu. Het comfort waarmee u fietst is ongekend, dankzij de heerlijke fietspositie en het dynamisch ontwerp van de voorvork. Ontspannen ontdekt u het plezier van bewegen op deze Zwitserse e-bike met spierballen. En met de thuisservicedienst van Mango Mobility hoeft u zich ook geen zorgen te maken over reparaties en onderhoud van uw stalen ros. Geniet van de prachtige omgeving van Helmond, ontdek de Stromer en kom langs in de dichtstbijzijnde winkel of maak een thuisafspraak om de Stromer te ervaren in uw eigen omgeving. 

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.