Geniet met een Stromer van Haarlem

Stromer elektrische fiets Haarlem

Reis door Haarlem met een Stromer

Een Stromer is niet zo maar een elektrische fiets. Deze e-bike van Zwitsers design is uniek in zijn soort. Met het uiterlijk van een mountainbike en een onzichtbaar weggewerkte accu is het een sportieve fiets met ondersteuning tot maar liefst 45 kilometer per uur. U kunt de e-bike helemaal naar uw wensen samenstellen doordat we u een keuze geven uit: frame, onderdelen, accessoires en aandrijving. Een e-bike van Stromer heeft een ongeëvenaard bereik, een sterk vermogen en is veelzijdig. Zo heeft de ST2 een connectie met uw smartphone. Door de OMNI app kunt u bijvoorbeeld uw fiets op afstand vergrendelen of ontgrendelen. Fietsen op een e-bike van Stromer in Haarlem wordt dus echt genieten.

Bezoek Haarlem

Haarlem heeft van alles te bieden, zoals musea, waaronder het Frans Hals en het Teylers museum. Ook heeft Haarlem een rijke historie. U kunt op een Stromer in Haarlem de monumenten en hofjes langs zonder last te hebben van parkeerproblemen. En, als u dan toch onderweg bent, vergeet u niet de showroom van Mango te bezoeken. De showroom kunt u vinden aan de Eysinkweg in het pand van Ford Ardea in Haarlem. Dit is ook gemakkelijk te bereiken voor omliggende gemeenten. Het is maar …. minuten rijden vanaf het centrum van Haarlem. Heeft u zin om tussendoor even te pauzeren? Kies dan voor een heerlijke lunch of een verfrissing op een van de vele terrassen. Natuurlijk heeft u 's avond een ruime keuze uit restaurants en eethuisjes. Heerlijk voor en na het diner genieten van de buitenlucht op uw Stromer in Haarlem.

Fietsroutes rond Haarlem

Heeft u de stad Haarlem verkent, dan is het zeker de moeite waard om de omgeving te gaan bekijken. Er zijn mooie fietsroutes, zoals ‘Rondje Haarlem’, waarin u bijvoorbeeld Heemstede en Haarlemmermeer kunt bezoeken over geasfalteerde wegen, maar ook over bospaadjes. U kunt op uw Stromer vanuit Haarlem naar de bollenstreek en een bezoekje brengen aan de Keukenhof. Of naar het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een prachtig uitgestrekt bos- en duingebied tussen IJmuiden, Haarlem en Zandvoort. Op een Stromer fietst u van Haarlem zo naar Amsterdam. Wilt u liever naar het strand? Zonder zware inspanning en heerlijk in de natuur fietst u op uw Stromer vanuit Haarlem naar Bloemendaal of Zandvoort. Maak een thuisafspraak en ervaar de Stromer in uw eigen omgeving. 

Locatie

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt of bel voor meer informatie met 0800-2002.

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.