Dat gaat naar Den Bosch toe...met de nieuwe Stromer e-bike

Stromer elektrische fiets Den Bosch


Reis met de Stromer door Den Bosch

Een nieuwe visie op de e-bike Elektrisch fietsen is de nieuwe norm. Jong en oud schaft een e-bike aan om gemakkelijk naar school of werk te rijden of om comfortabel de omgeving te verkennen. De voordelen liggen voor de hand: het is milieuvriendelijker dan rijden met de auto, brommer of scooter en voor ouderen is het een manier om langer plezier te beleven aan lekker, sportief bewegen. Gezondheid, welzijn en milieu varen er wel bij! Maar nu is er een geheel nieuwe elektrische fietservaring: de Stromer. De Stromer is het technologisch geavanceerde nieuwe alternatief uit Zwitserland voor de e-bike. De Stromer ziet er als mountainbike look-alike niet alleen fantastisch uit, maar met zijn hydraulische schijfremmen, brede Schwalbe Big Ben banden en Shimano versnellingen is het ook technisch een uitermate aantrekkelijke e-bike.

Met de Stromer E-Bike door regio Den Bosch

Hoe fantastisch zou het zijn om de omgeving van Den Bosch te verkennen met de Stromer? Heerlijk met de fiets langs de Maas naar Alem of naar Heusden en genieten van het wijdse uitzicht waarover Marsman dichtte, de prachtige natuur van de verspreid liggende wielen, herinneringen aan een vroegere tijd toen dijkdoorbraken bij de risico's van het leven hoorde in het land van Maas en Waal. Genieten van het moeiteloos kilometers vreten met de Stromer, de nieuwe vorm van elektrisch fietsen, zonder tegenwind. En uiteindelijk weer terug naar huis, terug naar Den Bosch, terug naar zoete lieve Gerritje. Hoe fantastisch kan het leven zijn?

Probeer de e-bike met spierballen in Den Bosch

Kom de Stromer testen in onze nieuwe verstiging aan de Rietveldenweg in Den Bosch! De winkel, in het voormalige pand van Arend Auto in de wijk Boschveld, is open van dinsdag tot zaterdag. Kom langs en ervaar de luxe van het nieuwe elektrische fietsen. Voel de kracht van de accu als u slechts licht op de pedalen drukt. Merk hoeveel uithoudingsvermogen de accu heeft. Vergelijk het moderne design en vergeet vooral niet om te genieten van de mogelijkheden die deze Zwitserse krachtpatser biedt. Doe als proefrit bijvoorbeeld een tourtje naar de binnenstad, haal wat Bossche bollen bij bakker Jan de Groot. Gewoon, omdat het zo makkelijk gaat en omdat ze zo lekker zijn. Geniet van Den Bosch, geniet van de omgeving van Den Bosch. De wereld was al mooi, maar met de Stromer wordt de wereld nog mooier, dus komt langs bij onze vestiging aan de Rietveldenweg.

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.