De Stromer: de nieuwe E-bike generatie

De Stromer: de nieuwe E-bike generatie in Barneveld

Reis met de Stromer door Barneveld

Mango Barneveld
(verhuisd naar Utrecht)

De Mango vestiging in Barneveld is gesloten en verhuisd naar de Franciscusdreef 74 te Utrecht.

Zijn e-bikes alleen voor ouderen? Vanaf nu niet meer. Want de Stromer e-bike schudt het duffe imago van e-bikes van zich af en toont ons de toekomst van elektrisch ondersteund fietsen. De Stromer is een prijswinnende Zwitserse innovatie die ondersteunende technologie combineert met vernieuwende vormgeving. De Stromer ziet eruit als een moderne All Terrain Bike (ATB), maar het verschil is direct merkbaar als u even op de trappers drukt. Moeiteloos schiet u vooruit met een verbluffende snelheid en laat u andere fietsers achter u. U zult verbaasd zijn over de afstand die u in korte tijd kunt afleggen.

Ontdek de prachtige omgeving van Barneveld

Hoe mooi zou het zijn om de prachtige omgeving van Barneveld te ontdekken met de Stromer? In minder dan een half uur kunt u met de Stromer vanuit Barneveld bij Radio Kootwijk zijn om te genieten van de rust en ruimte die architect Julius Luthman zo inspireerde voor zijn ontwerp van dit art-deco gebouw, dat we nu kunnen als 'de Kathedraal van de Veluwe'. Of u kiest voor de afwisselende Appel-route die u met de Stromer rondom Barneveld voert door de bossages en heidevelden van de Veluwe en het oude cultuurlandschap van de Gelderse Vallei. Barneveld is een uitgestrekte gemeente met veel natuurschoon om van te genieten. De uitgestrektheid heeft u misschien verhindert om Barneveld met de fiets te doorkruisen. Door de Stromer wordt Barneveld kleiner en komt u zonder enige moeite op alle mooie plekjes.

Wilt u kennismaken met de Stromer in Barneveld?

Kom naar de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt en raak ook overtuigd van de Stromer. We willen u graag laten kennismaken met de nieuwe generatie e-bikes voor alle leeftijden. Laat u overtuigen door deze krachtpatser, deze e-bike op steroïden, waarmee u snelheden haalt tot 45 kilometer per uur. Laat u overtuigen door het grote bereik en door de geavanceerde technologie van de Stromer om Barneveld te ontdekken. Geniet van de eenvoudige bediening. Geniet van moeiteloos bewegen. Maak een thuisafspraak als u de Stromer wilt ervaren in uw eigen omgeving. 

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 8 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.