Speed Pedelec Groningen

Speed Pedelec, de snelle elektrische fiets

De Speed Pedelec is de krachtpatser onder de fietsen. Waar een gewone elektrische fiets een maximale snelheid van 25 km per uur haalt weet de Speed Pedelec dit ruimschoots in te halen. Met trapondersteuning kan een maximum snelheid van 45 km per uur behaald worden. De Speed Pedelec weet de voordelen van een normale fiets en gemotoriseerd verkeer te combineren. Genieten van de buitenlucht, geen last van file en geen problemen met het zoeken naar een parkeerplaats. Dit zijn slechts enkele voordelen van deze elektrische fiets. Deze elektrische fiets kent verschillende modellen, waaronder vele gestroomlijnde en sportieve High Speed e-bikes.

Speed Pedelec Groningen

De Speed Pedelec wordt steeds vaker voor woon-werkverkeer gebruikt, en niet geheel onterecht. Want files vormen steeds meer een probleem. Met deze e-bike bent u sneller ter plaatse doordat u moeiteloos door het verkeer manoeuvreert. De gezonde buitenlucht zorgt ervoor dat u fris op het werk aankomt. Ook wordt de Speed Pedelec veel gebruikt voor toeristische dagtochtjes. Met trapondersteuning fietst u op een snelheid die bij u past. Er valt veel te ontdekken in Groningen. Bijvoorbeeld de prachtige Lauwersmeer route. Dit is een fietsroute van ruim 37 kilometer lang. De Lauwerszee werd in 1969 afgesloten van de Waddenzee. De binnenzee die ontstond heet het Lauwersmeer. u fietst hier door een uniek natuurgebied. Een andere mooie route is de fietsroute Westerkwartier. Deze is 55 kilometer lang. U fietst door de regio ten westen van de stad Groningen. Dankzij de trapondersteuning kan iedereen moeiteloos deze fietsroute volgen. Of u nu alleen gaat, met uw partner of met vrienden: fietsen was nog nooit zo leuk.

De snelle e-bike valt onder de bromfietsen. Hierdoor heeft u een helmplicht. Ook moet deze e-bike WA verzekerd zijn. Bovendien heeft u een bromfietsrijbewijs nodig. De Speed pedelecs van Mango zien er erg designvol uit. De accu is vaak mooi weggewerkt in het frame. De dikke banden zorgen dat schokken goed worden opgevangen. Wanneer u de fiets zelf zijn werk laat doen zonder actief mee te trappen behaalt u een snelheid van gemiddeld 19 kilometer per uur. Met actief meetrappen behaalt u snelheden van 35 tot maximaal 45 kilometer per uur. Wilt u de Speed pedelecs zelf uitproberen, kom dan naar onze winkel in Haren, Groningen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar.

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.