Speed Pedelec Eindhoven

Speed Pedelec Eindhoven

Eindhoven op de Speed Pedelec

Gaat u iedere dag met de auto naar het werk, dan weet u als geen ander hoe moeilijk het is om door het drukke verkeer te komen. Files vormen een steeds groter probleem. Ook het zoeken naar een parkeerplaats is niet altijd even makkelijk. De Speed Pedelec is een snelle e-bike die maximaal 45 km per uur kan halen. Hiermee bent u snel op uw werk. De e-bike wordt steeds populairder. De normale elektrische fiets haalt snelheden tot 25 kilometer per uur. De Speed Pedelec is de krachtpatser onder de elektrische fietsen. Er zijn verschillende modellen in het assortiment, sportief & goed geveerd. Bij Mango Mobility vindt u uw perfecte fiets.

Mogelijkheden met de Speed Pedelec

Eindhoven is de lichtstad van Noord-Brabant. Eindhoven is een van de groenste steden van Nederland. Er zijn veel parken en plantsoenen te vinden. Ook zijn er veel fietspaden aangelegd. In Eindhoven valt er altijd wat te ontdekken, ook als u er al langere tijd woont. Een absolute aanrader is de fietsroute rondje Eindhoven. Deze begint bij het stationsplein. Van hieruit kunt u in vier richtingen fietsen. Deze variëren van 20 tot 75 kilometer. U ontdekt hier alle delen van Eindhoven. Een andere aanrader is de Liberation Route. Deze route leidt u langs de bevrijdingsroute, bekend van de Tweede Wereldoorlog. Met de Speed Pedelec fietst u moeiteloos ook de lange routes. U bepaalt zelf uw eigen snelheid. U kunt ervoor kiezen om zelf te fietsen of de e-bike zijn werk te laten doen. Ook kunt u kiezen voor trapondersteuning. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo Eindhoven ontdekken.

De Speed Pedelec in Eindhoven uitproberen

Ook overtuigd van de vele voordelen van deze elektrische fiets? Deze topper mag u absoluut niet missen. U kunt deze nu vrijblijvend uit komen proberen bij Mango Mobility. Deze gestroomlijnde e-bike is niet alleen mooi om te zien, ook wint deze steeds meer aan populariteit. De e-bike van de toekomst, zo kunnen we de Speed Pedelec ook wel noemen. De sterke motor neemt ook moeiteloos alle heuvels. Dit bespaart u een hoop inspanning wanneer het even niet meer zelf gaat. De hydraulische schijfremmen geven u een veilig gevoel. Laat u overtuigen van de vele voordelen van de Speed pedelec. Kom naar de winkel in Den Bosch. Hier mag u geheel vrijblijvend deze elektrische fiets uitproberen. Wij weten zeker dat u dan net zo enthousiast wordt als wij al zijn.

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.