Scootmobiel Solo 4

Actieradius: 65km
Max. snelheid: 18km/u
Normale prijs € 6.400,00 Vanaf € 5.800,00
Uw voordeel: € 600,00
In bestelling bij leverancier

De voordelen van Mango Mobility

 • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
 • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
 • ANWB pechhulp
 • Landelijk service team
 • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

  Plus- en minpunten volgens de specialist

 • Ergonomisch gevormde kapiteinsstoel
 • Oerdegelijk
 • Met ingebouwde veiligheidssensoren
 • Niet geschikt voor mee op reis
Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt u graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Een gepatenteerde veertechniek zorgt ervoor dat u gemakkelijk op verschillende ondergronden kan rijden omdat de oneffenheden soepel worden opgevangen. Dit, samen met de ergonomische stoel, maakt dat de Solo bij uitstek geschikt is voor lange afstanden en voor mensen met pijnklachten in bijvoorbeeld de rug, of mensen die reuma hebben.

Veilig

Om u meer stuurcontrole te geven wordt uw snelheid in bochten automatisch gecorrigeerd. U kunt de richtingaanwijzers gemakkelijk bedienen zónder het stuur los te laten, en deze gaan automatisch uit nadat u uit de bocht bent. Laat u het gashendel los? Dan gaan de remlichten automatisch aan. Op de scootmobiel zit een opvallende, rode, noodstopknop om direct te stoppen in geval van nood. De achterwielen van de Solo 4 veren onafhankelijk van elkaar, dat zorgt voor een stabiele wegligging. De koplamp voorop de scootmobiel verlicht de weg tot wel 20 meter ver! 

Ergonomisch
De stoel, de bediening en het stuur zijn volledig af te stemmen op uw wensen, behoeften en rijgedrag. De INDEGO-vering (gepatenteerd) en de speciale stoelvering zorgen voor een rustige en de meest comfortabele rijbeleving. U kunt op het bedieningspaneel drie verschillende snelheidsstanden instellen, en er is cruise control beschikbaar waardoor u uw handen minimaal belast. U heeft op de Solo 4 royale ruimte voor uw benen en voeten. De stoel is geveerd, draaibaar en heeft een hoog-laag verstelling. De armleggers zijn bovendien ook in te stellen naar uw wensen.

Het stuur
De stuurkolom is gemakkelijk via een gasveer aan te passen. Hierdoor kunt u altijd een ontspannen houding vinden om op stap te gaan met uw Solo. Het bedieningspaneel is ontzettend makkelijk en overzichtelijk. Uit te lezen op uw stuur is het aantal kilometer wat u rijdt per uur, het totale aantal kilometers wat u heeft afgelegd per trip & in totaal, het voltage, de tijd & datum en de buitentemperatuur.

Accupakketten
Met de keuze voor drie verschillende accupakketten weet u zeker dat u altijd komt waar u wenst te zijn. U kunt kiezen voor een actieradius van 40 kilometer, 50 kilometer, of 70 kilometer. 

Specificaties

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 65km
Topsnelheid (km/u) 18km/u
Aantal wielen 4 wielen
Lengte (cm) 140
Breedte (cm) 64
Gewicht (kg) 150
Zitbreedte (cm) 48
Zitdiepte (cm) 44
Zithoogte (cm) 45-53

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
 • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
 • Grootste keuze scootmobiels en rollators