Ouderenlaptop bij Mango Mobility

De meest eenvoudige laptop in gebruik!

Koop hem hier!

Onmisbaar

Een computer is inmiddels voor velen van ons onmisbaar. Om eenvoudig op de hoogte te blijven, informatie op te zoeken, of omdat u in contact wil blijven via social media met vrienden en familie. De keuze is reuze, en met een relatief eenvoudige computer kunt u gemakkelijk uw eigen activiteiten blijven doen. Maak een fotoboek; luister muziek; kijk films of dat ene tv-programma wat u gemist heeft; speel een spelletje of regel uw bankzaken online.

De computerwereld

Echter voelt lang niet iedereen zich op zijn gemak in de digitale wereld, en veel (oudere) mensen genieten nog niet van alle voordelen. Laptopmetservice.nl vindt dat daar iets aan gedaan moet worden. Het team van Laptopmetservice.nl verlaagt de drempel van de computerwereld, waardoor iedereen de mogelijkheden kan ontdekken en daarvan kan genieten. Samen met hun partner Ordissimo maken ze laptops die uitermate gebruiksvriendelijk zijn - ongeacht uw niveau. Computersystemen die efficiënt zijn, eenvoudig en intuïtief.

Het toetsenboord

Het toetsenbord bestaat uit gewone toetsen, met grotere opdruk. Waarbij elke toets slechts één functie heeft. Er zijn geen ingewikkelde toetscombinaties die u hoeft te onthouden. In plaats van toetscombinaties, heeft het Ordissimo-toetsenbord snelkoppeling-toetsen naar essentiële programma’s. U vindt ze bovenaan uw toetsenbord. Om de tekens op uw scherm te vergroten, drukt u gewoon op de zoomtoetsen. Een “Kopieer (Copy)” toets en een “Plakken (Paste)” toets zijn direct geïntegreerd in het toetsenbord! Wilt u afdrukken? Druk dan op de toets “Print”.

Koop hem hier!

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.