Wat is een scootmobile?

Wat is een scootmobile

Een scootmobiel voor iedereen

Een scootmobile is voor veel oudere mensen of mensen met een lichamelijke beperking het ultieme middel om nog zelfstandig te kunnen leven en bewegen. U bent met een scootmobile immers niet afhankelijk van anderen om naar buiten te kunnen en simpele handelingen te verrichten zoals boodschappen doen, even langs bij de huisarts of apotheek of op bezoek bij familie.

Een scootmobile is er in alle soorten en maten. Voordat u een scootmobile wilt kopen, is het verstandig te overwegen welke eisen u aan een scootmobile stelt. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk lange afstanden te kunnen rijden met uw scootmobile? Of heeft u de voorkeur voor een scootmobile die een extra goede vering heeft tegen schokken? Verder verschilt het per scootmobile welke maximale snelheid per uur bereikbaar is, hoe groot de draaicirkel is en welke accu de scootmobile heeft.

Daarnaast is het natuurlijk ook een belangrijke vraag of u buitenshuis of enkel binnenshuis op uw scootmobile wilt rijden? En vindt u het prettig om de scootmobile te kunnen inklappen? Een opvouwbare scootmobile neemt u gemakkelijk mee in de kofferbak van de auto. Zo bent u op vakantie ook optimaal mobiel met uw scootmobile.

Op de website van Mango Mobility kunt u de verschillende scootmobiles eenvoudig vergelijken dankzij de online productvergelijker. In een overzicht ziet u welke mogelijkheden en eigenschappen de scootmobiles bieden. Wanneer u een scootmobile op het oog heeft, is het natuurlijk belangrijk om een proefrit te maken. Dit kan in de winkel, maar ook in uw eigen omgeving. Want we begrijpen dat het prettig is om te weten hoe de scootmobile bevalt in en rondom uw huis. Een proefrit is eenvoudig. De demonstratiebus van Mango Mobility komt graag bij u langs om u de scootmobile naar wens langs te brengen.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 72 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.