Vouwscootmobiel

In de Occasion Centers van Mango Mobility vindt u jonggebruikte of ex-demo opvouwbare scootmobielen, tegen een zachte prijs.

Wat is een vouwscootmobiel?

Compact, wendbaar en licht in gewicht. De opvouwbare scootmobiel kunt u in een paar seconden geheel opvouwen en met u mee rollen. Dit maakt het mogelijk snel en gemakkelijk in kleine ruimtes, zoals winkelpaden of binnenshuis, te manoeuvreren.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Occasion Scootmobiel Bobby Brons
  Occasion Scootmobiel Bobby Brons
  Max. Bereik: 15km
  Topsnelheid: 7km/u
  € 1.650,00
  Op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Opvouwbare en demontabele scootmobielen

Een vouwscootmobiel is compact, wendbaar en licht in gewicht. Het verschil tussen een demontabele scootmobiel en vouwscootmobiel is dat u een vouwscootmobiel binnen enkele seconden geheel kunt opvouwen en met u mee kunt rollen. Daarnaast kan een opvouwbare scootmobiel in opgevouwen staat als handige trolley mee op reis. Enkele opvouwbare scootmobielen van Mango mogen zelfs mee in het vliegtuig!

Mango heeft een ruim en divers assortiment demontabele en opvouwbare scootmobielen. Alle modellen zijn licht in gewicht, zeer compact en voorzien van een kleine draaicirkel. Dit maakt het mogelijk snel en gemakkelijk in kleine ruimtes, zoals winkelpadden of binnenshuis, te manoeuvreren.

Gebruikte opvouwbare scootmobiel kopen?

U koopt uw vouwscootmobiel occasion via de webshop of in een van de Occasion Centers van Mango Mobility. U kunt altijd vrijblijvend een van onze modellen uitproberen.

Wilt u liever telefonisch contact opnemen, dan kunt u bellen naar 0800 2002 (gratis). Maak geheel vrijblijvend een afspraak.