Scootmobiel Venray

Scootmobiel Venray

Een scootmobiel is een voertuig die steeds vaker gezien wordt in het straatbeeld. Dat komt mede doordat er steeds meer oudere mensen zijn en mensen graag zelfstandig willen zijn. Een scootmobiel is uitermate geschikt als u niet meer (lang) kunt lopen, maar toch graag mobiel wilt zijn. Ook zien we de scootmobiel in Venray steeds vaker op straat. Met een snelheid van maximaal 19 km per uur kunt u met een scootmobiel de meeste fietsers met gemak bijbenen. En met de elektromotor is het net zo milieuvriendelijk als de fiets. Een goede vervanger dus als u niet meer zo gemakkelijk de fiets kunt pakken.

Scootmobiel in Venray

De relatief kleine stad gelegen in het noorden van Limburg ligt niet ver van de grotere steden Nijmegen en Venlo. Om die steden met een scootmobiel vanuit Venray te bezoeken is misschien wat ver weg, maar in Venray zijn ook genoeg uitstapjes te maken met de scootmobiel. Rijd gemakkelijk met uw scootmobiel door het Venrays Museum, of geniet van de prachtige St. Petrus Bandenkerk. Op een mooie zonnige dag kunt u met de scootmobiel ook een wat verder uitstapje maken. Maak bijvoorbeeld een heerlijk ritje naar Overloon en bezoek daar het Nederlands Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum.

Wij komen naar u toe

Inmiddels hebben we al 15 vestigingen in Nederland. We vinden het belangrijk om iedereen in Nederland een scootmobiel te kunnen bieden. Daarom komen we naar u toe, zodat u thuis kunt blijven. Wij demonstreren de scootmobiel voor u en u kunt een proefrit maken. Zo kunt u bekijken of het u bevalt en een scootmobiel uitkiezen die aan uw wensen voldoet.We geven u als tip om van tevoren in ons assortiment op de website te kijken en gebruik te maken van de vergelijkfunctie. Zo heeft u al een een idee welke verschillende scootmobielen er zijn en weet u misschien al welke u graag zou uit willen proberen. Bij de zoektocht naar de juiste scootmobiel in Venray staan onze medewerkers altijd voor u klaar om u te voorzien van informatie en het beantwoorden van vragen.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over scootmobielen bij u in de buurt:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.