Scootmobiel Rotterdam

Scootmobiel Rotterdam

De scootmobiel wordt ook in Rotterdam steeds populairder. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de scootmobiel op een eenvoudige en effectieve manier mensen die slecht ter been zijn mobiel houdt. Bovendien is de scootmobiel een schoon alternatief voor gemotoriseerd vervoer. De scootmobiel heeft immers een elektromotor, en stoot daarom geen uitlaatgassen uit. Bovendien beweegt de scootmobiel zich vrijwel geruisluis voort. Zo draagt u met de scootmobiel bij aan een schoner en stiller Rotterdam.

De scootmobiel heeft nog meer voordelen. Zo mag u met de scootmobiel uitproberen – zo kunt u zelf ervaren welk scootmobiel bij u past. Kunt u niet naar onze winkel in Rotterdam komen? Dan komen wij graag met onze mobiele showroom bij u langs. Een van onze mobiliteitsadviseurs kijkt dan samen met u welk scootmobiel voor u de beste keuze is. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de Scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem. Mango stuurt u graag, gratis en vrijblijvend, een 72 pagina’s tellende productcatalogus. Vul onderstaand formulier in om de catalogus aan te vragen.