Scootmobiel Relync R1

Actieradius: 15km
Max. snelheid: 7km/u
Normale prijs € 3.199,00 Vanaf € 2.699,00
Uw voordeel: € 500,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

 • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
 • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
 • ANWB pechhulp
 • Landelijk service team
 • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

  Plus- en minpunten volgens de specialist

 • Zeer modern design
 • Ligt en zeer sterk
 • Zeer comfortabele vouwscootmobiel
 • Overzichtelijk lcd-scherm
 • Niet geschikt voor lange afstanden
Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt u graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

Deze stabiele en wendbare driewiel scootmobiel heeft een krachtige voorwielaandrijving. Daardoor kunnen obstakels makkelijk genomen worden. Door de grote luchtbanden achter blijft uw rit comfortabel, alsmede door de bijgeleverde rugleuning en de zachte zitting.

Dit model is voorzien van de laatste technologie door het aluminium-frame, en de lithium accu. Beiden zorgen ervoor dat de Relync R1 zo licht is, terwijl hij een draagvermogen heeft van 120 kg. De accu voldoet aan de strenge veiligheidseisen voor vliegen; u kunt hem dus meenemen op reis! Tijdens het remmen wordt energie die vrijkomt teruggegeven aan de accu - er gaat geen energie verloren. Dit maakt het driewiel-model duurzaam, en energiezuinig.

De Relync R1 is gemakkelijk te bedienen! Met uw duim bedient u het gashendel, en op het stuur zit in een LCD-scherm waarop u onder andere uw snelheidsweergave, accu-indicator en het aantal gereden kilometers kunt zien. Er is een USB-poort aanwezig om bijvoorbeeld uw telefoon aan op te laden. De scootmobiel is voorzien van een anti-rollbacksysteem, waardoor het voertuig niet achteruit kan rollen. Daarnaast bezit deze driewieler over een claxon en elektrische & thermische beveiliging. De LED voor- en achterbelichting zorgen ervoor dat u veilig in het schemer en het donker kunt rijden.

Het minimalistische design is een plaatje! Hij is verkrijgbaar in hoogglans zwart, of cherryrood. Bent u benieuwd geworden naar de Relync R1? Vraag gratis een thuisdemonstratie aan! Wilt u liever langskomen in de winkel? Bij aanvraag kunnen wij de scootmobiel binnen drie dagen in uw dichtstbijzijnde vestiging op zicht verzorgen.

Heerlijk erop uit met de Relync R1:

Specificaties

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 15km
Topsnelheid (km/u) 7km/u
Aantal wielen 3 wielen
Lengte (cm) 109
Breedte (cm) 55
Gewicht (kg) 26,2
Gewicht excl. accu's (kg) 25,8
Max. belasting (kg) 120
Zitbreedte (cm) 29
Zithoogte (cm) 58
Aanbevolen accessoires

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
 • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
 • Grootste keuze scootmobiels en rollators