Scootmobiel Maastricht

Scootmobiel Maastricht

Scootmobiel Maastricht

Het is een heerlijke belevenis om rond te rijden met een scootmobiel in Maastricht. De hoofdstad van de provincie Limburg biedt veel om te zien en te doen en met een scootmobiel kunt u dit allemaal beleven. Een scootmobiel is een persoonsvoertuig op drie of vier wielen en biedt veel verschillende voordelen. Zo is het bijvoorbeeld erg handig om ermee zelfstandig op pad te kunnen gaan, ook al bent u slecht ter been. U kunt weer vrij en onafhankelijk van A naar B hiermee gaan. Hiernaast rijdt u vrijwel geluidloos rond en wordt er gebruik gemaakt van elektriciteit. Zo kunt u zich stil en schoon voortbewegen. Bij Mango bieden we scootmobielen aan van een zeer hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs, zodat zoveel mogelijk mensen weer zelfstandig op pad kunnen gaan. Met behulp van onze 24 uur pech hulp service kunnen we u tevens altijd bijstaan mocht er iets mis gaan. De accu’s gaan gemiddeld ruim vijf jaar mee, zodat u er lang van kunt blijven genieten. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen gebruik maken van een scootmobiel in Maastricht.

Wat kan ik met mijn scootmobiel in Maastricht ontdekken?

Met de ruim 122.000 inwoners is er in Maastricht altijd wel iets te beleven. Doordat er meerdere kunstopleidingen te vinden zijn, staat de stad erom bekend als cultureel centrum te dienen. Er zijn daarom veel verschillende grotere en kleinere musea te bezoeken. Met een scootmobiel in Maastricht kunt u hier zo naar toe. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het Museum aan het Vrijthof over lokale historie, het Bonnefantenmuseum voor oude en hedendaagse kunst of de Museumkelder Derlon met vrij toegankelijke voorstellingen over Romeinse opgravingsresten. Doordat Maastricht een beschermd stadsgezicht heeft, zijn er veel natuurschone en cultuurhistorische plekken te vinden. Ga vooral ook op bezoek bij de Maas met de Sint-Servaasbrug, het Onze-Lieve-Vrouweplein, het Vrijthof en de bijzondere markt. Dit wordt allemaal mogelijk met een eigen scootmobiel in Maastricht.

Wat kan Mango voor mij betekenen?

U bent wellicht geïnteresseerd in een scootmobiel in Maastricht, maar weet niet goed waar u moet zoeken. Bij Mango kunt u gebruik maken van het grootste scootmobiel assortiment van Nederland. Er zit altijd wel iets bij dat bij uw wensen aansluit. Of u nu een kleine en wendbare of grote en snelle scootmobiel zoekt, bij ons kunt u het vinden. We helpen u graag verder met onze uitgebreide kennis en expertise over elk type scootmobiel. Met onze mobiele showroom komen we graag op bezoek, zodat u zelf de scootmobiel van uw keuze gewoon thuis kunt uitproberen. We stoppen niet voordat u helemaal tevreden bent. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken wat Mango voor u kan betekenen.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina. Bekijk voor meer informatie over scootmobielen bij u in de buurt:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.