Scootmobiel Lelystad

Scootmobiel Lelystad

Is een scootmobiel iets voor u?

Als u in Lelystad niet meer zo goed ter been bent, maar wel mobiel wilt blijven kan de scootmobiel uitkomst bieden. Met de scootmobiel kunt u zich zonder inspanning net zo snel voortbewegen als met de fiets. Zo kunt u zich op een effectieve en bovendien comfortabele manier door Lelystad verplaatsen.

De scootmobiel is een schoon en comfortabel alternatief

De scootmobiel is uitgerust met een elektromotor. Dat betekent dat u met de scootmobiel in Lelystad geen uitlaatgassen uitstoot. Zo levert u geen overlast die de auto, brommer en snorfiets met verbrandingsmotor wel leveren. De elektrische vervoersmiddelen van Mango, waaronder de scootmobiel, zijn daarom ook bijvoorbeeld voor woon-werkverkeer een aantrekkelijk alternatief voor iedereen die gaat voor een schoner Lelystad.

Showroom in de buurt van Lelystad

Wilt u langskomen? Onze winkel in Naarden is vanaf Lelystad in een half uur bereikbaar.

Een scootmobiel aanschaffen in Lelystad

Woont u in Lelystad en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de scootmobiel? Mango Mobility helpt u graag bij het maken van een goede keuze. Bij het aanschaffen van een scootmobiel is het belangrijk om u goed te oriënteren. Omdat Mango Mobility gespecialiseerd is in elektrisch vervoer zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de scootmobiel. Vanwege ons brede aanbod en onze expertise zijn wij een begrip. Wij doen dan ook ons uiterste best om een scootmobiel te vinden die past bij uw situatie. Onze mobiliteitsadviseurs helpen hierbij, door allereerst uw specifieke wensen en behoeften te inventariseren. Vervolgens kijken zij samen met u naar welke scootmobiel het meest geschikt is. Daarbij is het mogelijk nog extra aanpassingen te doen die aansluiten bij uw wensen. Zo heeft u een scootmobiel op maat die volledig afgestemd is op uw situatie.

Zelf de scootmobiel ervaren?

Wilt u een scootmobiel uitproberen? Kom dan snel langs in een van onze winkels. Hier staan al onze scootmobielen rijklaar uitgestald. Mocht u niet in staat zijn naar onze winkel te komen, dan kan ook een van onze mobiliteitsadviseurs met een mobiele winkel bij u in Lelystad langskomen. Daarvoor kunt u met ons contact opnemen.

Informatiepakket aanvragen

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Scootmobiel Ede

Scootmobiel 5 wielen

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.