Scootmobiel Ede

Scootmobiel-Ede

De scootmobiel iets voor u?

Als u niet meer zo goed ter been bent, maar wel mobiel wilt blijven in Ede is de scootmobiel misschien iets voor u. Met een scootmobiel kunt u zich in Ede zonder inspanning net zo snel voortbewegen als met de fiets. Zo kunt u zich comfortabel en effectief verplaatsen.

Winkel in de buurt van Ede

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt: 

De voordelen van de scootmobiel

De scootmobiel is niet alleen een prettig vervoermiddel voor u, maar ook voor uw omgeving in Ede. De scootmobiel rijd namelijk elektrisch, waardoor u met de scootmobiel in Ede geen uitlaatgassen uitstoot. Van de overlast die de auto, brommer en snorfiets met verbrandingsmotor leveren is bij de scootmobiel dus geen sprake. De elektrische vervoersmiddelen van Mango, waaronder de scootmobiel, zijn daarom ook voor woon-werkverkeer een aantrekkelijk alternatief, aangezien ze bijdragen aan een schoner Ede.

Een scootmobiel aanschaffen in Ede

Woont u in Ede en bent u benieuwd naar wat een scootmobiel van Mango Mobility voor u kan betekenen? Mango Mobility helpt u graag met het maken van een goede keuze. Voordat u een scootmobiel aanschaft is het verstandig om u goed te oriënteren. Omdat we bij Mango Mobility gespecialiseerd zijn in elektrisch vervoer, zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de scootmobiel. Vanwege ons brede assortiment en onze expertise zijn we in Nederland een begrip. Wij doen dan ook ons best om voor u een scootmobiel te vinden die past bij uw situatie. Daarvoor inventariseren onze mobiliteitsadviseurs altijd eerst uw behoeften en specifieke wensen. Samen met u kijken ze vervolgens welke scootmobiel het beste past bij uw situatie. Eventuele aanpassingen zijn hierbij nog mogelijk. Zo vindt u bij Mango een scootmobiel die helemaal op uw behoeften is afgestemd.

Scootmobiel uitproberen?

Wilt u de scootmobiel van Mango Mobility zelf ervaren in uw eigen omgeving? Bel met 0800 2002 en maak een thuisafspraak of kom langs in een van onze winkels. Al onze scootmobielen staan hier rijklaar uitgestald. 

Informatiepakket aanvragen

Meer weten? Bekijk ook onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.