Scootmobiel Dordrecht

Scootmobiel Dordrecht

Veel mensen in Dordrecht die slecht ter been zijn gaan niet meer zo vaak de deur uit. Dit betekent vaak een beperking voor het sociale leven. Dit is jammer, want met eenvoudige aanpassingen kunnen veel beperkingen weggenomen worden. Kijk bijvoorbeeld naar de scootmobiel. Met de scootmobiel mag u in Dordrecht zowel op het fietspad als op de stoep rijden. Bovendien is de scootmobiel een prettig vervoersmiddel omdat deze wordt voortgedreven door een elektromotor. Dit betekent dat de scootmobiel geen uitlaatgassen uitstoot – zo blijft Dordrecht schoon en fris. De scootmobiel kan daarnaast gewoon thuis worden opgeladen, wat het tot een gebruiksvriendelijk vervoersmiddel maakt. Met de scootmobiel kunt u in Dordrecht eenvoudig even naar de supermarkt, of langs bij familie en vrienden. Kortom, met een scootmobiel bent u in Dordrecht weer helemaal mobiel.

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Dordrecht? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres. Mango heeft verschillende winkels, verspreid over heel het land. In de buurt van Dordrecht kunt u bijvoorbeeld in Gorinchem, Rotterdam of Oud-Beijerland terecht. Hier kunt u elk scootmobiel dat wij in ons assortiment hebben zelf uitproberen. Mocht u niet in staat zijn om naar een van onze winkels te komen, dan kunnen wij ook persoonlijk bij u in Dordrecht langskomen. Dankzij onze mobiele showroom kunt u ook thuis in Dordrecht een scootmobiel van Mango uitproberen. Een van onze adviseurs kan u bovendien alles vertellen over de mogelijkheden. Natuurlijk verlenen wij deze service gratis en geheel vrijblijvend.

Als u een scootmobiel koopt bij Mango Mobility denken wij graag met u mee. Daarom is het bij ons mogelijk om uw scootmobiel aan te passen, zodat deze helemaal bij u past. U wilt immers nog jaren vooruit kunnen met uw nieuwe scootmobiel. Wij hopen u snel te zien – hopelijk bent u net zo enthousiast over onze scootmobielen als wijzelf. En wellicht rijdt u dan straks door Dordrecht met een scootmobiel van Mango!

Informatiepakket aanvragen

Route

Vanaf Dordrecht kunt u in een half uur bij onze winkel in Gorinchem zijn.

Meer informatie? Ga dan naar de scootmobiel aanbodpagina.

Aanvragen catalogus