Scootmobiel Den Bosch

Scootmobiel Den Bosch


Wanneer u graag zelfstandig de deur uitgaat maar lichamelijk beperkt wordt, is de scootmobiel de ideale oplossing. Met een scootmobiel wordt het weer vanzelfsprekend om erop uit te gaan en kunt u gemakkelijk uw eigen tijd in te delen. Een scootmobiel is een levensveranderlijke aanschaf en een zeer persoonlijke keuze. Daarom is het belangrijk om een goede afweging te maken in welk model bij u past. Het is goed om duidelijk voor ogen te krijgen waar u de scootmobiel voor wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor buitenshuis of veel binnenshuis. Daarnaast hangt de keuze voor een scootmobiel af van uw gewenste maximale snelheid, de mate van wendbaarheid en de afstanden die u met de scootmobiel wilt afleggen. Mango Mobility helpt u graag bij het maken van uw juiste keuze. Heeft u al een bepaalde scootmobiel op het oog? Onze ervaren mobiliteitsspecialisten rijden met demonstratiebussen door heel Nederland, waardoor u de scootmobiel in Den Bosch geheel gratis en vrijblijvend in uw eigen vertrouwde omgeving kunt uitproberen.

Met de Scootmobiel door Regio Den Bosch

Hoe fantastisch zou het zijn om de omgeving van Den Bosch te verkennen met uw scootmobiel? Heerlijk met de scootmobiel langs de Maas naar Alem of naar Heusden en genieten van het wijdse uitzicht waarover Marsman dichtte, de prachtige natuur van de verspreid liggende wielen, herinneringen aan een vroegere tijd toen dijkdoorbraken bij de risico's van het leven hoorde in het land van Maas en Waal. Maar misschien wilt u gewoon uw slag slaan in de gezellige winkelstraten van Den Bosch, een hapje eten in een van de knusse restaurants of genieten van een avondje uit. Met uw scootmobiel is het onbezorgd genieten in Den Bosch. Genieten van de vrijheid met uw nieuwe scootmobiel, zonder beperkingen. En uiteindelijk weer terug naar huis, terug naar Den Bosch, terug naar zoete lieve Gerritje. Hoe fantastisch kan het leven zijn? 

Woont u in regio Den Bosch?

Bel dan met 0800 2002 voor een gratis thuisdemonstratie of maak via de website een afspraak en ervaar een scootmobiel in uw eigen vertrouwde omgeving.

Kijk hier voor de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt.

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.