Scootmobiel Amsterdam

Scootmobiel Amsterdam

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

Bent u niet meer zo goed ter been, maar wilt u wel mobiel blijven? Met de scootmobiel kunt u zich op een prettige en effectieve manier door Amsterdam verplaatsen. Met de scootmobiel beweegt u zich zonder inspanning net zo snel voort als met de fiets.

Ook als u op zoek bent naar een comfortabel vervoersmiddel om binnen Amsterdam naar uw werk te reizen, en u de file wilt vermijden, kan de scootmobiel voor u de oplossing zijn. Niet voor niets wordt de scootmobiel onder forenzen in Amsterdam de laatste jaren steeds populairder.

Woont u in Amsterdam en bent u op zoek naar een scootmobiel? Dan helpt Mango Mobility u graag bij het maken van een goede keuze. Als u een scootmobiel wil aanschaffen, is het belangrijk dat deze goed bij u past. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de scootmobiel. Dankzij onze vakkennis en innovativiteit zijn wij een begrip in Amsterdam. Wij zullen dan ook ons best doen om voor u aan een geschikt scootmobiel te helpen. Hiervoor beschikken wij in Amsterdam over mobiliteitsadviseurs. Om een scootmobiel te selecteren die bij u past, zullen zij uw specifieke wensen en behoeften inventariseren. U kunt vervolgens een scootmobiel kiezen die bij u past. Bovendien is het mogelijk om nog extra aanpassingen te doen aan uw scootmobiel. Zo is een scootmobiel van Mango Mobility helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften.

Wilt u eerst een keer een kijkje komen nemen om de mogelijkheden omtrent een scootmobiel te ontdekken. Dan bent u van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Amsterdam. Hier kunt u ons assortiment in scootmobielen bekijken en natuurlijk ook zelf uitproberen. Wij helpen u graag met het zoeken naar een scootmobiel die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.