Rolstoelkussen Vicair Adjuster O2

€ 619,95
Alleen online op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

  • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
  • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
  • Landelijk service team
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

Omschrijving

De Adjuster O2 reguleert scheefstand in het lichaam automatisch en is ook individueel aanpasbaar om extreme gevallen van asymmetrie te ondersteunen zoals bijvoorbeeld amputaties. De Vincair Adjuster rolstoelkussen is de beste keus als u op zoek bent naar ultiem comfort, stabiliteit en optimale huidbescherming. Het ontwerp past zich aan uw lichaam aan zodat druk gelijkmatig wordt verdeeld en onderuitzakken wordt voorkomen. Het kussen is ademend voor optimale hygiëne en temperatuur- en vochtregulatie. Het kussen is ook volledig machinewasbaar.

Keuze voor 10 cm: Altijd de beste keuze Betere ondersteuning en omhulling van het lichaam Ideaal voor asymmetrie in het lichaam Meer mogelijkheden om aan te passen aan persoonlijke wensen.

Keuze voor 6 cm: Als het functioneel beter is (u past bijv. niet meer onder de tafel) Bij een laag risico op decubitus bij gebruiker Voor actieve gebruikers met een custom fit rolstoel, waarvan de rugleuning en voetsteunen niet te verstellen zijn. Minder mogelijkheden om kussen naar persoonlijke wensen aan te passen. Kan gebruikt worden in combinatie met een sling zitting.

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 0,725
Max. belasting (kg) 250

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
  • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
  • Grootste keuze scootmobiels en rollators