Rolstoelkussen Vicair Adjuster O2

Alleen online op voorraad
€ 619,95

Gratis thuisdemonstratie

Thuisdemonstratie

Is het lastig om naar één van onze winkels te komen? Dan komen we gewoon naar u toe voor een proefrit – helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Thuisdemonstratie inplannen

Gratis catalogus aanvragen

Mango Magazine

  • Vraag de gratis catalogus 2019 aan, met 124 pagina's informatie over scootmobielen, rollators en rolstoelen.
  • Inclusief de Scootmobielwijzer: alles wat u moet weten over een scootmobiel voordat u er één aanschaft!

Gratis catalogus aanvragen

De voordelen van Mango Mobility

  • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
  • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
  • Gratis ANWB pechhulp
  • Landelijk service team
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

De Adjuster O2 reguleert scheefstand in het lichaam automatisch en is ook individueel aanpasbaar om extreme gevallen van asymmetrie te ondersteunen zoals bijvoorbeeld amputaties. De Vincair Adjuster rolstoelkussen is de beste keus als u op zoek bent naar ultiem comfort, stabiliteit en optimale huidbescherming. Het ontwerp past zich aan uw lichaam aan zodat druk gelijkmatig wordt verdeeld en onderuitzakken wordt voorkomen. Het kussen is ademend voor optimale hygiëne en temperatuur- en vochtregulatie. Het kussen is ook volledig machinewasbaar.

Keuze voor 10 cm: Altijd de beste keuze Betere ondersteuning en omhulling van het lichaam Ideaal voor asymmetrie in het lichaam Meer mogelijkheden om aan te passen aan persoonlijke wensen.

Keuze voor 6 cm: Als het functioneel beter is (u past bijv. niet meer onder de tafel) Bij een laag risico op decubitus bij gebruiker Voor actieve gebruikers met een custom fit rolstoel, waarvan de rugleuning en voetsteunen niet te verstellen zijn. Minder mogelijkheden om kussen naar persoonlijke wensen aan te passen. Kan gebruikt worden in combinatie met een sling zitting.

Specificaties
Gewicht (kg) 0,725
Max. belasting (kg) 250