Rollator Let's Go Indoor

Normale prijs € 199,00 Vanaf € 157,95
Uw voordeel: € 41,05
Op voorraad

    Plus- en minpunten volgens de specialist

  • Zeer wendbaar
  • Lichtgewicht
  • Groot dienblad
  • Niet geschikt voor buiten
Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt u graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De prijswinnende lichtgewicht Rollator Let's Go Indoor is dé rollator voor gebruik binnenshuis. Het slanke ontwerp en de hoge wendbaarheid zorgen ervoor dat u zich zonder problemen door het hele huis gemakkelijk kunt bewegen. De rollator is gemaakt van aluminium en weegt slechts 6,5 kg.

Het grote dienblad maakt het verplaatsen van eten, drinken of andere spullen zeer eenvoudig. Door de parkeerrem kunt u de rollator ook gebruiken als bijzettafel in de buurt van een stoel. Het brede handvat is voorzien van een zachte schuimlaag en is in hoogte verstelbaar. Zo kunt u deze altijd instellen op de juiste hoogte voor maximaal comfort.

U bestelt de lichtgewicht Rollator Let's Go Indoor eenvoudig online en tijdelijk met extra korting via de webshop van Mango Mobility. Uiteraard bent u ook van harte welkom om deze rollator te bekijken in één van onze winkels.

Specificaties

Specificaties
Gewicht (kg) 6.5
Gebruik Binnengebruik
Breedte (cm) 56
Lengte (cm) 63
Hoogte (cm) 83 - 94
Type frame Standaard frame
Materiaal frame Lichtgewicht aluminium
Max. belasting (kg) 100
Remmen Rembeugel waarmee u met slechts een hand de remmen kunt bedienen
Zitting Nee

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
  • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
  • Grootste keuze scootmobiels en rollators