Rollator Khargo

€ 199,00
Op voorraad

  Plus- en minpunten volgens de specialist

  • Makkelijk opvouwbaar
  • Voorzien van luxe opties
  • Scherp geprijsd
  • Kleinere wielen
   Stel uw vraag aan Yvonne

   Yvonne helpt u graag!

   Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Khargo Rollator van Vermeiren is een moderne en stijlvolle rollator die een optimale ondersteuning biedt tijdens het wandelen. Het frame van de rollator is gemaakt van lichtgewicht aluminium en kan eenvoudig worden opgevouwen met een simpele handbeweging, waardoor het opbergen en vervoeren van de rollator erg gemakkelijk is.

De Khargo is voorzien van handremmen met een parkeerrem, waardoor u veilig en gemakkelijk de rollator kunt vergrendelen wanneer deze niet in gebruik is. De rollator beschikt daarnaast over een rugsteun die extra ondersteuning biedt bij het zitten, zodat u comfortabel en veilig kunnen rusten tijdens het lopen.

Het model wordt standaard geleverd met een ruime boodschappentas die aan de voorkant van de rollator kan worden bevestigd, waardoor gebruikers gemakkelijk persoonlijke spullen of boodschappen kunnen meenemen tijdens de wandelingen. De rollator is ook uitgerust met zachte en comfortabele handgrepen die een stevige grip bieden en de gebruikers ondersteunen bij het lopen.

Specificaties

Specificaties
Merk Vermeiren
Gewicht (kg) 8.4
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 66
Lengte (cm) 75
Hoogte (cm) 87 - 99 (verstelbaar)
Type frame Kruisframe
Materiaal frame Lichtgewicht aluminium
Max. belasting (kg) 130
Remmen Handremmen met parkeerfunctie
Zitting Zachte zitting
Zithoogte (cm) 55
Zitbreedte (cm) 45
Zitdiepte (cm) 25
Rugleuning Ja
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Massief (anti-lek)
Standaard uitrusting Boodschappenmand

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
 • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
 • Grootste keuze scootmobiels en rollators