Rollator Khargo

€ 199,00
Op voorraad

    Hier worden onze klanten blij van:

  • Makkelijk opvouwbaar
  • Voorzien van luxe opties
  • Scherp geprijsd
Stel jouw vraag aan de klantenservice

We helpen je graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Khargo Rollator van Vermeiren is een moderne en stijlvolle rollator die een optimale ondersteuning biedt tijdens het wandelen. Het frame van de rollator is gemaakt van lichtgewicht aluminium en kan eenvoudig worden opgevouwen met een simpele handbeweging, waardoor het opbergen en vervoeren van de rollator erg gemakkelijk is.

De Khargo is voorzien van handremmen met een parkeerrem, waardoor je veilig en gemakkelijk de rollator kunt vergrendelen wanneer deze niet in gebruik is. De rollator beschikt daarnaast over een rugsteun die extra ondersteuning biedt bij het zitten, zodat u comfortabel en veilig kunnen rusten tijdens het lopen.

Het model wordt standaard geleverd met een ruime boodschappentas die aan de voorkant van de rollator kan worden bevestigd, waardoor gebruikers gemakkelijk persoonlijke spullen of boodschappen kunnen meenemen tijdens de wandelingen. De rollator is ook uitgerust met zachte en comfortabele handgrepen die een stevige grip bieden en de gebruikers ondersteunen bij het lopen.

Specificaties

Specificaties
Merk Vermeiren
Gewicht (kg) 8.4
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Breedte (cm) 66
Lengte (cm) 75
Hoogte (cm) 87 - 99 (verstelbaar)
Type frame Kruisframe
Materiaal frame Lichtgewicht aluminium
Max. belasting (kg) 130
Remmen Handremmen met parkeerfunctie
Zitting Zachte zitting
Zithoogte (cm) 55
Zitbreedte (cm) 45
Zitdiepte (cm) 25
Rugleuning Ja
Aantal wielen 4 wielen
Type wielen Massief (anti-lek)
Standaard uitrusting Boodschappenmand

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobielen, rolstoelen, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen je met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Compleet overzicht van alle prijzen en producten
  • Laagste Prijsgarantie
  • Vandaag besteld, morgen in de brievenbus
  • Klanten geven ons een 9