Prijs elektrische scooter

Prijs elektrische scooter

Wat is de prijs van een elektrische scooter?

De aanschaf van een elektrische scooter is geen simpel koopje, maar wel een duurzame. U kiest immers voor een milieuvriendelijk vervoersmiddel, maar ook voor kostenbesparing voor uzelf op de lange termijn. U hoeft met een elektrische scooter immers geen gebruik te maken van brandstof, maar u laadt simpelweg thuis de accu op. Mocht de prijs elektrische scooter u angst hebben ingeboezemd, dan verzekeren we u dat u de prijs elektrische scooter zult terugverdienen.

De prijs elektrische scooter is afhankelijk van een aantal factoren, bijvoorbeeld van het type accu dat u kiest. Voor een sterke accu die ervoor zorgt dat u een grotere actieradius heeft, wordt een hogere prijs gevraagd dan voor een accu met een minder grote actieradius. Daarnaast is de prijs elektrische scooter afhankelijk van het type motor, het remsysteem, de grootte van de scooter en de eventuele extra’s. Het is namelijk mogelijk om uw elektrische scooter te personaliseren met diverse accessoires, zoals een windscherm, de buddyseat of een bagagebox. De prijs elektrische scooter is dus ook afhankelijk van uw eigen voorkeur.

Mango Mobility heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bij kwaliteit verwacht u wellicht hoge prijzen, maar niets is minder waar. Mango Mobility wil dat een elektrische scooter voor iedereen betaalbaar is. Daarom worden de prijzen aantrekkelijk laag gehouden en betaalt u niet meer dan wat de elektrische scooter waard is. De goedkoopste elektrische scooter die Mango Mobility heeft is de Innocenti. Deze scooter is door zijn compacte omvang erg makkelijk wendbaar en heeft bovendien een stoere uitstraling. Stelt u meer eisen aan het design van de elektrische scooter en bent u weg van de klassieke of retrostijl? Dan is de Corleone of de Cicero waarschijnlijk wat voor u. Deze elektrische scooters bevinden zich wel in een ander prijsklassement. Voor de actuele prijs elektrische scooter kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of kom eens langs in een van de winkels. We informeren u graag over de prijs elektrische scooter en de voordelen die Mango Mobility voor u in de aanbieding heeft.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.