Occasion Panther 4 Deluxe

Actieradius: 35km
Max. snelheid: 12km/u
€ 1.495,00

De voordelen van Mango Mobility

 • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
 • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
 • ANWB pechhulp
 • Landelijk service team
 • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

  Plus- en minpunten volgens de specialist

  • Korte draaicirkel
  • Eenvoudige bediening
  • Comfortabele en instelbare zitting
  • Model uit 2015
Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt u graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Panther 4 Deluxe is een comfortabele scootmobiel en ideaal voor korte of middellange afstanden. Het model uit 2015 heeft een luxe, elegante uitstraling en valt op door de fraaie, blauwe kleur. De Panther 4 Deluxe is een alleskunner en heeft een betrouwbare reputatie. De scootmobiel is niet alleen uitstekend geschikt voor recreatieve binnen- en buitenritten, maar wordt ook regelmatig gezien in zorginstellingen.

De Panther heeft een kleine draaicirkel, waardoor u eenvoudig kunt manoeuvreren door smallere ruimtes. Vanwege de zwaardere accu heeft de scootmobiel een actieradius van 35 km, waardoor de Panther ook ideaal is om langere tochten mee te maken door de natuur. De grote luchtbanden zorgen ervoor dat u comfortabel over alle soorten terreinen kunt rijden. 

De scootmobiel heeft duidelijke richtingaanwijzers en lampen, zodat u ook goed zichtbaar bent bij deelname aan het verkeer en veilig op stap kunt. Het bedieningspaneel van de scootmobiel heeft grote symbolen, waardoor hij makkelijk afleesbaar en te besturen is. Ook kunnen verschillende rijeigenschappen, zoals maximale snelheid en versnellingen, individueel ingesteld worden.

Heeft u vragen over de tweedehands Panther 4 Deluxe of wilt u graag meteen al een testrit maken? U kunt een winkelafspraak maken door gratis onze klantenservice te bellen op het nummer 0800-2002, of u kunt gerust langskomen bij onze locatie. De Mango specialisten staan daar klaar om u verder te helpen!

Specificaties

Specificaties
Vestiging Breukelen
Max. actieradius 35km
Topsnelheid (km/u) 12km/u
Aantal wielen 4 wielen
Gewicht excl. accu's (kg) 95
Max. belasting (kg) 135
Zitbreedte (cm) 47
Zitdiepte (cm) 42
Zithoogte (cm) 59

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
 • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
 • Grootste keuze scootmobiels en rollators