Ordissimo Agathe 3 Laptop

Normale prijs € 399,00 Aanbiedingsprijs € 225,00
Uw voordeel: € 174,00
Op voorraad

Omschrijving

Echter voelt lang niet iedereen zich op zijn gemak in de digitale wereld, en veel (oudere) mensen genieten nog niet van alle voordelen. Laptopmetservice.nl vindt dat daar iets aan gedaan moet worden.

Het team van laptopmetservice.nl verlaagt de drempel van de computerwereld, waardoor iedereen de mogelijkheden kan exploreren en daarvan kan genieten. Samen met hun partner Ordissimo maken ze laptops die uitermate gebruiksvriendelijk zijn - ongeacht uw niveau. Computersystemen die efficiënt zijn, eenvoudig en intuïtief.

Makkelijk toetsenbord

Het toetsenbord bestaat uit gewone toetsen, met grotere opdruk. Waarbij elke toets slechts één functie heeft. Er zijn geen ingewikkelde toetscombinaties die u hoeft te onthouden. In plaats van toetscombinaties, heeft het Ordissimo-toetsenbord snelkoppeling-toetsen naar essentiële programma’s. U vindt ze bovenaan uw toetsenbord. Om de tekens op uw scherm te vergroten, drukt u gewoon op de zoomtoetsen. Een “Kopieer (Copy)” toets en een “Plakken (Paste)” toets zijn direct geïntegreerd in het toetsenbord! Wilt u afdrukken? Druk dan op de toets “Print”.

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
  • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
  • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
  • Grootste keuze scootmobiels en rollators