Scootmobiel Luggie Super

Actieradius: 18km
Max. snelheid: 7km/u
Normale prijs € 2.799,00 Aanbiedingsprijs € 2.299,00
Uw voordeel: € 500,00
Op voorraad

De voordelen van Mango Mobility

 • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
 • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
 • ANWB pechhulp
 • Landelijk service team
 • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

  Plus- en minpunten volgens de specialist

 • Enige vouwsvcoot geschikt voor de zwaardere bereider
 • Extra brede stoel
 • Zeer geschikt voor vliegtuig, cruise schip of trein
 • Antilek banden
 • Niet geschikt voor lange afstanden
Stel uw vraag aan Yvonne

Yvonne helpt u graag!

Bel gratis: 0800 2002

Omschrijving

De Luggie Super is de grootste vouwscootmobiel binnen het Luggie-assortiment. Deze vouwscootmobiel beschikt over een extra brede stoel (43 cm) en heeft een draagvermogen van maar liefst 164 kg. Dit maakt de Luggie Super de enige vouwscootmobiel ook uitermate geschikt voor de wat zwaardere bereider.

Luggie heeft de lichtste opvouwbare scootmobielen ter wereld ontwikkeld. Niet voor niets zijn de unieke Luggies dan ook de best verkochte opvouwbare scootmobielen. De Berlijnse ontwerper heeft getracht om functionaliteit en design te verenigen in een unieke reisvoertuig. De Luggie is ook de enige in zijn soort die door zijn subtiele verschijning niet herkend wordt als vouwscootmobiel. Veel passanten vragen onze berijders dan ook nieuwsgierig wat voor voertuig zij berijden. Deze Luggie is speciaal ontworpen voor wat zwaardere reislustige mensen. De Luggie zelf weegt slechts 23 kg.

Hij is in drie zeer eenvoudige stappen opvouwbaar tot handige trolly die u zo met u mee rolt. De Luggie past gemakkelijk in de achterbak van uw auto. Zelfs in de kleinste auto past hij achterin of in de kofferbak. Hij is ook zeer geschikt voor op een cruiseschip, vliegtuig of trein. De Luggie scootmobielen zijn ook de enige vouwscootmobielen die in een vliegtuig geaccepteerd worden. De Luggie Super kan uitgerust worden met een lichtgewicht reistas en buitenboord lader. Ook zijn er verschillende accu sterktes bij te leveren.

De Luggie super is voorzien van een accu met een actieradius van 18 kilometer en een topsnelheid van 7 kilometer per uur.

Vraag een gratis thuisdemo aan of bezoek een van onze winkels. U kunt de Luggie ook hier online bij ons bestellen. Deze wordt dan in een kleine doos met uitgebreide instructie snel bij u thuis geleverd.

Heerlijk erop uit met de Luggie Super:

Bekijk de productkenmerken van de Luggie Super:

Online besteld? Makkelijk in- en uitgepakt:

Specificaties

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 18km
Topsnelheid (km/u) 7km/u
Aantal wielen 4 wielen
Lengte (cm) 100
Breedte (cm) 55
Gewicht (kg) 26
Gewicht excl. accu's (kg) 24
Max. belasting (kg) 164
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Remmen Magneetremmen
Zitbreedte (cm) 43
Zitdiepte (cm) 39
Zithoogte (cm) 50
Aanbevolen accessoires

Vraag gratis de Mango Catalogus aan

Lees alles over veilige scootmobiels, brommobielen rollators en andere hulpmiddelen. De veilige overdekte en afgeschermde scootmobiels zijn in deze lastige tijd erg veel gevraagd. Verder boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe! Direct aanvragen

Vraag de gratis Mango Catalogus aan

Lees alles over scootmobiels, rollators en andere hulpmiddelen. Boordevol tips over aanschaf, accubereik, onderhoud en veilig rijden in het verkeer. We sturen u met plezier gratis een exemplaar toe. Catalogus aanvragen
 • Meer dan 100 pagina's aan producten, leuke klantenverhalen en advies
 • Met voordeelbonnen ter waarde van €750
 • Grootste keuze scootmobiels en rollators