Scootmobiel Luggie Super

Op voorraad
Normale prijs € 2.799,00 Aanbiedingsprijs € 2.299,00

Gratis thuisdemonstratie

Thuisdemonstratie

Is het lastig om naar één van onze winkels te komen? Dan komen we gewoon naar u toe voor een proefrit – helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Thuisdemonstratie inplannen

Gratis catalogus aanvragen

Mango Magazine

  • Vraag de gratis catalogus 2019 aan, met 124 pagina's informatie over scootmobielen, rollators en rolstoelen.
  • Inclusief de Scootmobielwijzer: alles wat u moet weten over een scootmobiel voordat u er één aanschaft!

Gratis catalogus aanvragen

De voordelen van Mango Mobility

  • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
  • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
  • Gratis ANWB pechhulp
  • Landelijk service team
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

De Luggie Super is de grootste vouwscootmobiel binnen het Luggie-assortiment. Deze vouwscootmobiel beschikt over een extra brede stoel (43 cm) en heeft een draagvermogen van maar liefst 164 kg. Dit maakt de Luggie Super de enige vouwscootmobiel ook uitermate geschikt voor de wat zwaardere bereider.

Luggie heeft de lichtste opvouwbare scootmobielen ter wereld ontwikkeld. Niet voor niets zijn de unieke Luggies dan ook de best verkochte opvouwbare scootmobielen. De Berlijnse ontwerper heeft getracht om functionaliteit en design te verenigen in een unieke reisvoertuig. De Luggie is ook de enige in zijn soort die door zijn subtiele verschijning niet herkend wordt als vouwscootmobiel. Veel passanten vragen onze berijders dan ook nieuwsgierig wat voor voertuig zij berijden. Deze Luggie is speciaal ontworpen voor wat zwaardere reislustige mensen. De Luggie zelf weegt slechts 23 kg.

Hij is in drie zeer eenvoudige stappen opvouwbaar tot handige trolly die u zo met u mee rolt. De Luggie past gemakkelijk in de achterbak van uw auto. Zelfs in de kleinste auto past hij achterin of in de kofferbak. Hij is ook zeer geschikt voor op een cruiseschip, vliegtuig of trein. De Luggie scootmobielen zijn ook de enige vouwscootmobielen die in een vliegtuig geaccepteerd worden. De Luggie Super kan uitgerust worden met een lichtgewicht reistas en buitenboord lader. Ook zijn er verschillende accu sterktes bij te leveren.

De Luggie super is voorzien van een accu met een actieradius van 18 kilometer en een topsnelheid van 7 kilometer per uur.

Vraag een gratis thuisdemo aan of bezoek een van onze winkels. U kunt de Luggie ook hier online bij ons bestellen. Deze wordt dan in een kleine doos met uitgebreide instructie snel bij u thuis geleverd.

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 18 km
Topsnelheid (km/u) 7 km/u
Aantal wielen 4 wielen
Lengte (cm) 100
Breedte (cm) 55
Gewicht (kg) 26
Gewicht excl. accu's (kg) 24
Max. belasting (kg) 164
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Remmen Magneetremmen
Zitbreedte (cm) 43
Zitdiepte (cm) 39
Zithoogte (cm) 50
Aanbevolen accessoires bij dit product