Scootmobiel Luggie Elite Plus 3-wiel

Op voorraad
Normale prijs € 2.499,00 Aanbiedingsprijs € 2.299,00

Gratis thuisdemonstratie

Thuisdemonstratie

Is het lastig om naar één van onze winkels te komen? Dan komen we gewoon naar u toe voor een proefrit – helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Thuisdemonstratie inplannen

Gratis catalogus aanvragen

Mango Magazine

  • Vraag de gratis catalogus 2019 aan, met 124 pagina's informatie over scootmobielen, rollators en rolstoelen.
  • Inclusief de Scootmobielwijzer: alles wat u moet weten over een scootmobiel voordat u er één aanschaft!

Gratis catalogus aanvragen

De voordelen van Mango Mobility

  • Vaste lage prijzen, grootste keuze van Nederland
  • Veel winkels en gratis proefrit aan huis
  • Gratis ANWB pechhulp
  • Landelijk service team
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

De bekende Luggie familie heeft haar lichtgewicht assortiment uitgebreid met de nieuwe Luggie Elite Plus 3-wiel. Voor het eerst is er een goed geveerde lichtgewicht reisscootmobiel die in drie eenvoudige handelingen is op te vouwen. Opgevouwen kunt u deze Luggie eenvoudige als trolley kunt meenemen.

De ingebouwde veiligheidssensoren sturen het snelheidsregulatiessysteem aan, wat de kans op kantelen minimaliseert. Ook kunt u de snelheid handmatig reguleren met een speciale knop. Met deze innovaties kan deze nieuwe Luggie zich met gemak de veiligste en meest comfortabele 3-wiel vouwscootmobiel noemen. Deze Luggie past gemakkelijk in de achterbak van uw auto. Zelfs in de kleinste auto past hij achterin of in de kofferruimte. Hij is ook zeer geschikt voor op een cruiseschip, vliegtuig of in de trein. Deze Luggie is ook de enige vouwscootmobiel die in een vliegtuig geaccepteerd wordt met de 10.5 amp accu. De Luggie kan uitgerust worden met een lichtgewicht reistas en extern laadstation. Ook zijn er verschillende accu's bij te leveren.

De Luggie Elite plus 3-wiel is voorzien van een accu met een actieradius van 36 kilometer en een topsnelheid van 7 kilometer per uur..

Vraag om een gratis thuisdemonstratie of bezoek een van onze winkels voor een proefrit. U kunt de Luggie hier ook online bij ons bestellen. Deze wordt dan in een kleine doos met uitgebreide instructie snel bij u thuis geleverd. U kan ook kiezen voor aflevering met uitgebreide instructie.

Specificaties
Vestiging Alle
Max. actieradius 36 km
Topsnelheid (km/u) 7 km/u
Aantal wielen 3 wielen
Lengte (cm) 98
Breedte (cm) 47
Gewicht excl. accu's (kg) 27,5
Max. belasting (kg) 145
Gebruik Binnen- en buitengebruik
Aanbevolen accessoires bij dit product