Partners van Mango Mobility

partners van Mango Mobility


Mango heeft met meerdere bedrijven partnerships op strategisch of actiematig gebied. Hieronder vindt u een overzicht van deze partners
.

Gouden Dagen

Stichting Gouden Dagen zet zich in voor (kwetsbare) ouderen in Nederland met als doel vereenzaming tegen te gaan, de mobiliteit te vergroten en de kloof tussen jong en oud te verkleinen. Ze leggen de focus op wat er nog mogelijk is, en daardoor creëren ze de juiste aandacht voor de problematiek die speelt.

Zwaluw Badkamers

Stap weer vol zelfvertrouwen onder uw veilige douche of ga ontspannen in uw comfortabele instapbad. De inloopdouches van Zwaluw beschikken over middelen voor valpreventie en verkleinen het valgevaar. Ideaal is dat er geen ingrijpende verbouwing nodig is. Zij plaatsen uw veilige douche in een dag.

Longfonds

Het Longfonds strijdt voor gezonde longen en tegen ongeneeslijke longziekten. Daarom financiert het Longfonds wetenschappelijk onderzoek en werkt aan gezonde lucht binnen en buiten voor iedereen. Als patiëntenvereniging komt het Longfonds op voor de belangen van longpatiënten.

BDO Accountants en Adviseurs

Relatie en Kwaliteit vormen de speerpunten van BDO. Dankzij de persoonlijke, vaak langdurige klantrelaties kan BDO kwaliteit op maat leveren. BDO is een belangrijke partner bij het verstrekken van informatie over fiscale en financiële mogelijkheden bij de implementatie van elektrisch vervoer binnen de zakelijke markt.

Stern

Stern staat voor geïntegreerde dienstverlening in de automarkt, voor autobedrijven met toonaangevende merken, voor zakelijke en financiële autodienstverlening en voor autotechniek waaronder professioneel autoschadeherstel. Kortom een compleet mobiliteitspakket voor de Sternklant, met een focus op dienstverlening en duurzaamheid. Stern en Mango werken nauw samen op het gebied van individuele mobiliteit. Een aantal Mango Stores zijn opgezet als shop-in-shop in een Stern-vestiging.

Laptop met Service

Laptop met Service biedt de seniorendoelgroep een totaalconcept, waarbij men een abonnement neemt op zowel een laptop, als de service die erbij hoort. Dit om de drempel te verlagen naar de digitale wereld. Zodat u ongestoorde en zekere toegang heeft tot contact met familie, vrienden, instanties, bedrijven en verenigingen.

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.