NK Scootmobiel 2019 groot succes

Swipe to the left
NK Scootmobiel 2019 groot succes
13 juni 2019

Mango en Stichting Gouden Dagen hebben voor de vierde keer het NK Scootmobiel op Circuitpark Zandvoort georganiseerd onder grote belangstelling van de pers. Op woensdag 12 juni werden meer dan 350 ouderen warm verwelkomd en 75 coureurs hebben mee gedaan aan het NK Scootmobiel 2019.

Met deze dag willen de organisatoren het belang van mobiliteit voor senioren onder de aandacht brengen. De scootmobiel maakt het voor vele ouderen mogelijk om in hun dagelijkse levensbehoefte te voorzien. Boodschappen, vrienden bezoeken en mooie ritten door de natuur zijn gemakkelijk te voorzien met een scootmobiel. Opnieuw werd ook door Mango het thema veiligheid extra benadrukt. Goede instructie en rijvaardigheidstraining zijn cruciaal voor het veilig besturen van een scootmobiel. Met de Mango scootmobiel Tiger 4  streden de deelnemers om de felbegeerde titel.

Al met al was het een ludieke, sportieve maar vooral hele leuke dag voor de organisatie en deelnemers. Soms regende het maar dat heeft de pret en gedrevenheid van de deelnemers niet gedrukt. Het bleek weer een succesvolle editie!

In de media

Haarlem Nieuws

Hart van Nederland

Metro Nieuws

NH nieuws

Nu.nl

Omroep Powned

RTL Nieuws

Telegraaf

Bekijk hier de reportage van NH nieuws