Bezoek ons Nieuwe Experience Center in Breukelen

Swipe to the left
Nieuw Experience Center Breukelen
3 september 2020

Van onze bezoekers horen we vooral terug dat ze in het Experience Center zo blij waren te ervaren dat er zo ontzettend veel mogelijk is om zo lang mogelijk maximaal mobiel te blijven. Het Experience Center is dé plek om o.a. scootmobielen, rollators en rolstoelen zelf te zien én te ervaren. Wij zijn de hele week geopend van 9:00-17:00. Maak snel een afspraak!

Beleveniscentrum

Op de Corridor 4 te Breukelen is in mei het nieuwe beleveniscentrum geopend. We faciliteren en servicen hulpmiddelen waardoor u mobiel bent en blijft. We bieden u de meeste keuze in overdekte, vaste en opvouwbare scootmobielen, occasions, rollators én rolstoelen. Inclusief de laagsteprijsgarantie! Kom langs voor inspiratie, en deskundig advies van onze mobiliteitsadviseurs.

  • Persoonlijk advies, op basis van uw wensen en behoeften
  • Maak een proefrit 
  • Grote winkel, alles altijd op voorraad 
  • Gratis parkeren voor de deur 
  • Uiterst goed bereikbaar: pal langs de A2, en nog geen vijf minuten wandelen vanaf het station
  • De koffie staat voor u klaar! 

Bezoek het Experience Center

Zodra u een afspraak maakt bent u ervan verzekerd dat wij alle tijd voor u vrijmaken die u nodig heeft. U kunt ons gehele assortiment mobiliteitshulpmiddelen bekijken en uitproberen, en onze Mango Mobility adviseurs voorzien u graag van een passend - en een voor u op maat gemaakt advies.

Persoonlijk Advies

De Mobility Experts staan voor u klaar in de winkel. Zij kijken samen met u naar uw huidige situatie en helpen u bij het maken van een keuze. Uw wensen en behoeften worden omgezet naar technische aspecten, en zo zal de mobiliteitsexpert kijken welk hulpmiddel het beste bij u past. Uiteraard gaat het hierbij niet alleen om comfort; ook de bijbehorende accessoires worden met u besproken. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Wij proberen uw advies zo aansluitend mogelijk te maken.

Testparcours Mango Mobility

Proefrit maken

Uw mobiliteit en comfort staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom willen we u uitnodigen om een gratis proefrit op een product naar uw keuze te maken. U kunt het gehele assortiment hulpmiddelen in het Experience Center testen. Scootmobielen, rollators, rolstoelen en andere ondersteuning die u in-home kunt gebruiken om mobiel te blijven. Maak snel een afspraak bij ons nieuwe beleveniscentrum!