De Gouden Koets

Swipe to the left
De Gouden Koets
25 april 2019

Ouderen in IJsselstein die slecht ter been zijn kunnen zich voortaan laten veroeren in de ‘Gouden Koets’. De Gouden koets is een elektrisch vervoersmiddelen wordt door stichting Gouden Dagen ingezet om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. In de Gouden Koets kunnen ouderen zich dus echt koninklijk voelen!

Mango Mobility en stichting Gouden Dagen

De Gouden Koets is een initiatief van Stichting Gouden Dagen om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Stichting Gouden Dagen werkt samen met zorginstellingen en partners, zoals Mango Mobility aan een beter kwaliteit van leven voor ouderen. Mango Mobility mocht de iYYo Ev4 leveren die door Stern Signing is omgetoverd naar dit koninklijke voertuig wordt voornamelijk ingezet voor leuke, nuttige en sociale uitjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dagje naar de markt of naar een leuk evenement in de buurt. Zo worden ouderen uit een isolement gehaald en gaan ze er weer dagjes op uit. Dit is een van de kernwaarde van Mango Mobility want Mango brengt leuke dingen dichterbij!

De veilige iYYo Ev4 kan goed ingezet worden voor klein-taxivervoer in de regio. Met vier zitplaatsen en de sterke, maar lichte constructie is dit product uitermate geschikt voor elektrisch stadsvervoer. De iYYo Ev4 rijdt stil en zuinig en een rijbewijs B is nodig om deze e-shuttle te besturen.

Koningsdag met de Gouden Koets

Tijdens Koningsdag wordt de Gouden Koets ook als taxi ingezet, voor omwonenden van het Bredaase Chasséveld. Daar organiseert Radio 538 namelijk een uitverkocht evenement voor 40.000 bezoekers. Onze Gouden Koets zal buurtbewoners kunnen ontlasten door een snel en zuinig ritje aan te bieden van A naar B. Samen beperken we de overlast in de buurt en kunnen omwonenden dus extra meegenieten van het Radio 538 Koningsdag evenement.

De e-shuttle, de iYYo Ev4 is in opdracht van Stichting Gouden Dagen beletterd door SternSigning, en is omgetoverd tot Gouden Koets. In IJsselstein is de Gouden Koets regelmatig te bewonderen. Wilt u meer informatie over de iYYo Ev4 ontvangen en de mogelijkheden voor uw onderneming of project? Neem contact op met 0800 2002 of laat hier uw gegevens achter:

Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.