Mango Weesp

Mango Weesp

Aan de Hogeweyselaan 151 in Weesp vindt u de nieuwe vestiging van Mango Mobility. U vindt hier het volledige assortiment elektrische fietsen, scootmobielen, e-cars/e-brommobielen, e-scooters en e-steps.

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Weesp staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Hogeweyselaan 151 te Weesp.

Wilt u langskomen? Maak een afspraak!

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Winkel Mango Weesp

Mango Weesp is vanuit Amsterdam en andere richtingen goed bereikbaar met de ligging naast de A1. Ook is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

NB: In deze vestiging zijn geen voorzieningen voor minder validen en is niet rolstoelvriendelijk.

Openingstijden:

Showroom
Maandag t/m Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 
09:00 - 17:30 uur
10:00 - 17:00 uur
Gesloten

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen:

25 december:
26 december:
31 december:
1 januari:
gesloten
gesloten
geopend van 9.00 tot 13.00 uur 
gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Weesp
Hogeweyselaan 151
1382 JK Weesp

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002