Mango Utrecht

Mango Utrecht

Aan Franciscusdreef 74 in Utrecht vindt u ons nieuwste Experience Center. U vindt hier een breed assortiment elektrische fietsen, scootmobielen, e-cars/e-brommobielen, e-scooters en e-steps.

Winkel Mango Utrecht

Zelf uitproberen onder deskundige begeleiding

In onze vestiging in Utrecht staan onze mobiliteitsadviseurs klaar om u te adviseren over alle vormen van elektrische mobiliteit. Vanzelfsprekend kunt u alle producten zelf uitproberen en proefrijden zoveel u maar wilt. U bent van harte welkom aan de Franciscusdreef 74 in Utrecht.

De voordelen van een winkelafspraak

U bent natuurlijk van harte welkom om tijdens de openingstijden onze winkel te bezoeken. In principe zijn alle producten in deze winkel aanwezig, maar het kan natuurlijk voorkomen dat een product in de winkel is uitverkocht of niet voorradig is. Wanneer u een afspraak maakt op een tijdstip van uw voorkeur, kunnen wij garanderen dat de mobiliteitsadviseur op dat moment alle tijd voor u heeft en de producten waar uw belangstelling naar uitgaat beschikbaar zijn. 

Een winkelafspraak is helemaal gratis en vrijblijvend. Bel voor een afspraak met onze klantenservice op 0800 - 2002 (gratis telefoonnummer) of maak direct een afspraak online:


Winkelafspraak maken


Het Experience Center is gelegen tussen de A2 en N230 en onder andere eenvoudig te bereiken vanuit steden en dorpen als Nieuwegein, de Bilt, Bilthoven, IJsselstein en Houten. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de vestiging.

Let op: u vindt Mango Utrecht in het Electric Experience Center naast Nissan. In deze vestiging zijn geen voorzieningen voor minder validen en is niet rolstoelvriendelijk. Er is geen werkplaats aanwezig.

Openingstijden:

Showroom
Maandag t/m Vrijdag
Zaterdag
Zondag
 
09:00 - 17:30 uur
10:00 - 17:00 uur
Gesloten

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen:

25 december:
26 december:
31 december:
1 januari:
gesloten
gesloten
geopend van 9.00 tot 13.00 uur 
gesloten

Adres en contactgegevens:

Mango Utrecht
Franciscusdreef 74
3565 AD Utrecht

E. info@mangomobility.nl
W. www.mangomobility.nl

T. 0800-2002