Mando Footlose IM

Regular Price € 2.799,00 Special Price € 1.199,00

Gratis thuisdemonstratie

Is het lastig om naar één van onze winkels te komen? Dan komen we gewoon naar u toe voor een proefrit – helemaal vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Thuisdemonstratie inplannen

Gratis catalogus aanvragen

  • Vraag direct de gratis catalogus 2019 aan, met 72 pagina's informatie over scootmobielen.
  • Inclusief de Scootmobielwijzer: alles wat u moet weten over een scootmobiel voordat u er één aanschaft!

Gratis catalogus aanvragen

De voordelen van Mango Mobility

  • Vaste lage prijzen zonder verborgen kosten
  • 12 winkels en gratis thuisdemonstratie
  • 24/7 pechhulp i.s.m. ANWB bij alle vaste scootmobielen
  • Eigen technische dienst met gespecialiseerde monteurs
  • Erkenning Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

De Mando Footloose IM is een ideaal stadsvoertuig voor de moderne forens. Deze bijzonder e-bike is uitgerust met een uitneembare lithiumaccu die, als u meetrapt, een bereik van maar liefst 60 kilometer biedt. De Mando Footloose IM beschikt over een zeer geavanceerde kettingloze hybride technologie: zodra u kracht op de pedalen zet, genereren deze elektriciteit die de motor aanstuurt. De mechanische opgewekte energie wordt omgezet in elektrische energie, waardoor de Mando Footloose IM zichzelf kan opladen. Hierdoor vergroot u uw bereik met elke traprotatie.

Op het stuur zit een LCD-computermodule ter grootte van een smartphone bevestigd die als dashboard voor de fiets fungeert. Hierop vindt u informatie over onder andere uw vermogen, snelheid, onderhoud en zelfs gezondheid. Het scherm biedt tevens de mogelijkheid de gewenste stand te kiezen voor de versnelling en pedaalweerstand. De LCD-module is echter niet alleen een nuttige bron van informatie, maar ook een beveiligingssysteem: zodra u de module verwijderd, is de fiets volledig onbruikbaar.

Specificaties
Aantal wielen 2
Max. actieradius 60 km
Gewicht (kg) 21
Max. belasting (kg) 120
Topsnelheid (km/u) 25 km/u