Lichtgewicht elektrische fiets

Lichtgewicht elektrische fiets

Licht fietsen op een elektrische fiets

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Al onze elektrische fietsen zijn uitgerust met een lichtgewicht frame. Dit zorgt voor een prettige fietservaring: met een lichtgewicht elektrische fiets heeft u minder weerstand, waardoor u minder inspanning hoeft te leveren. Dit is ideaal als u normaal gesproken bij tegenwind de fiets zou laten staan vanwege een verminderde conditie, of wanneer u wilt voorkomen dat u bezweet aankomt op uw werk. Met een lichtgewicht elektrische fiets bent u mobieler en flexibeler.

Niet alleen zijn al onze elektrische fietsen uitgerust met een lichtgewicht frame, bovendien zijn onze fietsen standaard uitgerust met een comfortabel gelzadel. Dit zorgt ervoor dat onze elektrische fietsen een plezierige rijervaring geven. Ook heeft het lichtgewicht frame een positieve invloed op de actieradius van de elektrische fiets: doordat de accu minder energie hoeft te leveren, gaat deze minder snel leeg en kunt u langer met elektrische ondersteuning fietsen.

Dat onze elektrische fietsen een lichtgewicht frame hebben, betekent niet dat ze van lagere kwaliteit zijn. Integendeel, onze lichtgewicht elektrische fietsen zijn van robuuste kwaliteit. Wij willen immers dat u net zo enthousiast bent over elektrisch fietsen als wijzelf. Daarom willen wij dat u lang kunt genieten van uw lichtgewicht elektrische fiets.

Wilt u zich oriënteren op het kopen van een lichtgewicht elektrische fiets? U kunt op onze website onze elektrische fietsen vergelijken. Hier ziet u in een oogopslag wat de verschillen zijn tussen onze lichtgewicht elektrische fietsen. Als u persoonlijk advies wil over onze lichtgewicht elektrische fietsen, bent u van harte welkom om langs te komen bij een van onze winkels. Wij helpen u graag met het vinden van een lichtgewicht elektrische fiets die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.