Lichte elektrische fiets

Lichte elektrische fiets

Licht fietsen met een elektrische fiets

De elektrische fiets is de laatste jaren flink in populariteit gestegen. Dit is niet verwonderlijk, aangezien de elektrische fiets het vervoer lichter en aangenamer maakt, zonder het milieu of uw portemonnee al te veel te belasten. Met een elektrische fiets kunt u net wat lichter trappen, en toch met dezelfde of zelfs hogere snelheid vooruitkomen. Dit is ideaal als u bijvoorbeeld wilt voorkomen dat u bij tegenwind bezweet op uw werk aankomt, of als u simpelweg een duwtje in de rug nodig hebt bij een verminderde conditie.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Daarom bieden wij een breed scala aan elektrische fietsen aan. Onze elektrische fietsen zijn van degelijke kwaliteit, en wij bieden deze aan tegen een scherpe prijs. Al onze elektrische fietsen zijn uitgerust met een lichtgewicht frame. Dit maakt dat deze elektrische fietsen licht en wendbaar zijn. Het voordeel van een lichte fiets is dat deze minder weerstand heeft. Hierdoor heeft de elektrische fiets minder energie nodig om vooruit te komen. Dit betekent dat u lichter kunt trappen en dat de accu langer meegaat. Op deze manier is een lichte elektrische fiets goed voor uw fietsplezier, uw portemonnee en het milieu.

Bent u geïnteresseerd in onze lichte elektrische fietsen? U kunt op onze website onze lichte elektrische fietsen eenvoudig met elkaar vergelijken. Zo kunt u ontdekken welke elektrische fiets het beste bij u past. Bent u op zoek naar persoonlijk advies over het aanschaffen van een elektrische fiets? Of wilt u het rijden op onze lichte elektrische fietsen zelf ervaren? Dan raden wij u aan langs te komen bij een van onze winkels, die verspreid zijn door heel het land. Hier kunt u onze lichtgewicht elektrische fietsen uitproberen. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek om te ontdekken welke lichte elektrische fiets het beste bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.