Bezorging van uw bestelling

Wij streven ernaar dat het bezorgen van uw bestelling snel en soepel verloopt. Wij begrijpen dat u vragen kunt hebben over de bezorgen van uw bestelling, daarom hebben wij de meest gestelde vragen voor u opgesomd en beantwoord.

Bezorgmethodes en levertijd

Bij Mango Mobility heeft u de keuze uit vier bezorgmethodes:

1. Bezorging via PostNL
Verzending via PostNL is binnen Nederland, België en Duitsland altijd gratis bij Mango Mobility boven de €50. Producten besteld op werkdagen voor 13:00 uur worden dezelfde dag verzonden.

2. Bezorging in Nederland door Mango Mobility
De meest gekozen bezorgmethode bij Mango Mobility is de bezorging door één van de adviseurs van Mango Mobility. Voor slechts € 95,- wordt uw bestelling bij u thuis bezorgd en krijgt u een gedetailleerde productuitleg van 30 minuten.

3. Bezorging in België door Mango Mobility
Ook voor onze Belgische klanten bieden wij deze bezorgmethode. Voor slechts € 149,- wordt uw bestelling bij u thuis bezorgd en krijgt u een gedetailleerde productuitleg van 30 minuten.

4. Afhalen bij onze winkel in Breukelen.
Zelf uw bestelling afhalen? Geen enkel probleem. U kunt bij onze winkel in Breukelen, centraal gelegen in Nederland, uw bestelling afhalen.


Bij bestelling van een rijdend product (scootmobiel, brommobiel, rollator etc.) neemt onze klantenservice altijd contact met u op om het moment van bezorgen af te stemmen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de bezorgmethodes? Neem dan contact op via 0800 - 2002 (gratis nummer). Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.