Grootste fietsenwinkel Amsterdam

Grootste fietsenwinkel Amsterdam

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

(direct naar het aanbod elektrische fietsen?)

Nederland is een van de grootste landen op het gebied van fietsen. Zo kent ons land de grootste dichtheid aan fietspaden. Onze hoofdstad, Amsterdam is vanzelfsprekend ook een echte fietsstad. Als grootste stad van Nederland telt Amsterdam maar liefst 881.000 fietsen. Het zal u dan ook niet verbazen dat Amsterdam het grootste aantal fietsenwinkels van Nederland kent.

Amsterdam winkel

Ervaar keuzevrijheid bij Mango

Met ruim 1000 vierkante meter winkeloppervlak is het experience center van Mango Mobility de grootste fietsenwinkel van Amsterdam. Het bijzondere aan deze fietsenwinkel is dat er geen gewone fietsen verkocht worden. Wij zijn gespecialiseerd in elektrische fietsen. Alle fietsen die wij in onze fietsenwinkel in Amsterdam West verkopen zijn daarom elektrisch. Wij maken het verschil door het enorme aanbod; van elektrische bakfiets tot speed pedelec (fietsen met een topsnelheid van 45km/u).

Elektrisch fietsen heeft nogal wat voordelen. De grootste bron van luchtvervuiling in Amsterdam is het gemotoriseerd vervoerd. Met een fiets uit onze fietsenwinkel kunt u de auto wat vaker later staan. Want met een elektrische fiets kunt u binnen Amsterdam ook bij tegenwind met het grootste gemak naar uw werk fietsen, zonder bezweet aan te komen. Niet alleen zijn elektrische fietsen comfortabel. Ook kan er met de overstap van gemotoriseerd vervoer naar elektrisch vervoer de grootste vermindering in geluidshinder behaald worden. De elektrische fiets maakt namelijk vrijwel geen geluid, terwijl het een goed alternatief is voor de grootste lawaaimakers – de brommer en de auto. Zo vergroot de elektrische fiets de leefbaarheid van Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs bij de grootste fietsenwinkel van Amsterdam. Hier staat het grootste assortiment in elektrische fietsen van Amsterdam uitgestald. In onze fietsenwinkel kunt u de fietsen met eigen ogen bekijken en zelfs een proefritje maken. De medewerkers van onze fietsenwinkel zullen er alles aan doen om u het grootst mogelijke rijplezier te doen beleven.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

Voor onbepaalde tijd is onze winkel in Amsterdam gesloten, bekijk alle vestigingen op onze winkelpagina.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.