Gratis thuisadvies

Vraag hier uw Thuisdemo aan

Thuisdemonstratie van Mango

De voordelen van een thuisdemonstratie

De thuisdemonstratie is ideaal als u de Mango producten thuis wil uitproberen, of als het voor u niet mogelijk is om naar een winkel te komen. U kunt op uw gemak en in uw eigen omgeving de producten testen onder begeleiding van onze mobiliteitsadviseur. De adviseur geeft u een uitgebreide uitleg over de scootmobiel, en hoe u deze kunt gebruiken in uw eigen omgeving. Past de scootmobiel door het tuinhekje, of past hij in de schuur? En bekijk vooral ook hoe u binnen optimaal gebruik kunt maken van onze producten. Een thuisdemonstratie is altijd volledig gratis en vrijblijvend.

Vul het contactformulier in

Zodra u het contact formulier heeft ingevuld zal een van onze medewerkers contact met u opnemen om een tijdstip in te plannen.

Bent u er nog niet helemaal uit welke scootmobiel u thuis wil uitproberen? Onze klantenservice adviseert u graag. De mobiliteitsadviseur neemt altijd meerdere scootmobielen mee die mogelijk bij u passen.

De juiste scootmobiel kiezen is heel belangrijk. Een scootmobiel geeft u een deel van uw vrijheid terug, waardoor u op eigen gelegenheid weer kan genieten van uw mobiliteit. Mango brengt leuke dingen dichterbij.

Benieuwd hoe een scootmobiel thuis demonstratie in zijn werk gaat? Lees de blog!