Goedkope scootmobiel

Goedkope scootmobiel

Kies voor een betaalbare scootmobiel

De aanschaf van een scootmobiel is niet zomaar een keuze. De scootmobiel verandert uw leven. Dankzij de scootmobiel worden dagelijkse bezigheden als boodschappen doen of op bezoek bij kennissen weer een stuk makkelijker.

Een scootmobiel is ook een grote, kostbare aanschaf. Vaak wordt gedacht dat de scootmobiel prijzig is, maar niets is minder waar. Bij Mango vindt u al opvouwbare scootmobielen vanaf € 300,-! De prijzen van scootmobielen zijn immers gebaseerd op verschillende modellen en klassen. Naast een scootmobiel van € 300,-, bieden we robuuste, vier wiel aangedreven scootmobielen aan waar u heerlijk mee op pad kunt. Deze vaste vier-wiel aangedreven scootmobiel bieden we al aan vanaf € 749,-

Bekijk de occasions van Mango

De kwaliteit van een goedkope scootmobiel

U hoeft niet bang te zijn dat een goedkope scootmobiel niet voldoet aan uw wensen. Mango Mobility houdt zich aan de hoogste kwaliteitseisen voor iedere scootmobiel in hun assortiment. Ook van een tweedehands scootmobiel kunt u de rest van uw leven gebruikmaken. U kunt hiermee veilig en comfortabel over straat; en ook een goedkope scootmobiel wordt in opvouwbare types aangeboden.

Service goedkope scootmobiel

Mango Mobility staat altijd voor u klaar. Voor elke scootmobiel, dus ook voor een goedkope scootmobiel, biedt Mango Mobility een landelijke thuis servicedienst aan. U kunt kiezen voor een service-abonnement waarbij we uw scootmobiel voor een vast bedrag per jaar controleren. Zo voorkomt u slijtage en blijft uw scootmobiel van goede kwaliteit. Ook biedt Mango Mobility 24-uurs pechhulp aan. Mocht het gebeuren dat u met uw scootmobiel aan de kant van de weg staat, dan komen we direct naar u toe om het mankement te verhelpen.

Mango Mobility maakt geen onderscheid in prijsklassen als het gaat om service. Kiest u voor een goedkope scootmobiel, dan is het ook belangrijk om deze goed te onderhouden. Hiervoor heeft Mango Mobility tientallen gekwalificeerde servicemonteurs in dienst. Die zorgen er graag voor dat u veilig en comfortabel op pad kunt.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus