Goedkope elektrische scooter

Goedkope elektrische scooter

Bent u op zoek naar goedkope elektrische scooter?

Bent u op zoek naar een goedkope elektrische scooter? Dan is de e-mobility store van Mango Mobility de plek waar u zult vinden. Mango Mobility is de specialist in elektrisch vervoer en richt zich daarbij ook op elektrische scooters. Bij Mango staat kwaliteit hoog in het vaandel. Nu denkt u misschien dat de hoogste kwaliteit betekent dat u de hoogste prijs moet betalen. Dit is gelukkig niet waar. Mango Mobility staat bekend om hoge kwaliteit tegenover een scherpe prijs. Zo is het ook voor mensen met een kleinere beurs mogelijk om een goedkope elektrische scooter van hun dromen te kopen. Elektrische scooters zijn voor een groot publiek interessant: zowel voor degene die lichamelijk niet meer in staat is om de fiets te pakken als voor degene die graag snel van A naar B reist maar ook graag een milieubewuste keuze maakt.

Keuzes in goedkope elektrische scooters

Een goedkope elektrische scooter van Mango Mobility is volledig naar eigen wens te modelleren. U kunt de kleur kiezen, maar ook de buddyseat, het accupakket en de accessoires. Een elektrische scooter rijdt geruisloos en daarnaast hoeft u natuurlijk geen benzine meer te tanken. Bovendien staat de goedkope elektrische scootmobiel van Mango erom bekend dat deze weinig onderhoud nodig heeft, wat natuurlijk ook kosten bespaart. Een elektrische scooter rijden kost slechts € 0,44 per 100 kilometer! Een goede optie voor een goedkope elektrische scooter is de Innocenti. Deze scooter heeft een ideaal instapmodel qua formaat, prijs en rijcomfort. De Innocent is een compacte, lichtgewicht scooter die zeer aantrekkelijk is geprijsd. Deze goedkope elektrische scooter kan Mango in diverse kleuren leveren.

Voor een overzicht van de elektrische scooters kijkt u op onze website of kom eens langs in een van onze e-mobility stores. Hier kunt u ook vrijblijvend een proefrit maken om het comfort van een elektrische scooter te ervaren.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische scooters of bekijk ook eens onze pagina's over:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.