E-step kopen

Elektrische step voor volwassenen

De step kent u misschien nog uit uw kindertijd. Het was leuk speelgoed om mee door de buurt te rijden, maar toen de jaren vorderden werd u er te groot voor. Of toch niet?
Tijden veranderen, ook voor de step. Met de introductie van de elektrische step is een heuse variant op de markt gekomen voor volwassenen. Zowel voor gebruik in de stad als in de natuur is deze step uw trouwe metgezel.

De elektrische step in de praktijk

Een elektrische step biedt een groot gebruiksgemak. Een voordeel is bijvoorbeeld de gemakkelijke opstap, wat hem toegankelijk maakt voor minder validen. Daarbij is hij in een handomdraai op te vouwen, zodat hij mee kan in de auto, de trein of op vakantie. Aangekomen op bestemming kunt u direct op pad. De uitgebreide verstelmogelijkheden maken de step tevens zeer geschikt voor volwassenen. Ook zonder rijbewijs! Hij wordt officieel gezien als een snorfiets, waardoor u voor de elektrische step geen rijbewijs nodig hebt. Dat betekent trouwens niet dat hij langzaam is; met een maximumsnelheid van 25 tot wel 30 km/h doet deze tweewieler nauwelijks onder voor de gemiddelde elektrische scooter.

Onderweg ervaart u goed het gebruiksgemak van deze wendbare step. Met dank aan de vering en luchtbanden worden oneffenheden in de weg keurig gedempt. De veiligheid van uw rit wordt gegarandeerd door twee solide schijfremmen en de aangebrachte noodrem. Sommige modellen zijn daarbij ook uitgerust met een comfortabel zadel.
De elektrische aandrijving van de step maakt u een graag geziene gast, want hij is stil, schoon en duurzaam. En met de lithium-accu komt u 25 tot wel 40 kilometer ver. Is de accu na aankomst op bestemming leeg, dan herlaadt u hem eenvoudig aan het stopcontact. Binnen twee uur is hij dan weer klaar voor de volgende rit.

Tip: Werkt u in een groot gebouw? De elektrische step is zeer wendbaar en is daardoor ook binnen te gebruiken. Hij brengt u dus graag naar al uw collega's. 

Elektrische step van Mango

Mango heeft diverse elektrische steps in het assortiment. Met modellen van het merk S2 en City step kunnen volwassenen kiezen voor die step die bij uw gebruik past. Kom langs bij een van onze vestigingen voor advies op maat. Wilt u weleens ervaren hoe het is om op zo'n hippe step te rijden? Kom dan langs voor een vrijblijvende proefrit.
Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.