E-step kopen

Elektrische step met zadel

Wilt u weten hoe het ideale vervoermiddel voor de stad en omstreken eruit ziet? Wat dacht u van een elektrische step met zadel? Deze step is de kinderschoenen ontgroeid en is een aantrekkelijk en leuk alternatief tussen de andere elektrische vervoermiddelen van Mango. Aantrekkelijk omdat hij stil, schoon en handig is. Maar ook omdat u de lichte, opvouwbare step gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Achterin de auto, in de trein, of op vakantie in de camper en caravan. Uw ideale reismaatje dus, maar ook onderweg is de elektrische step een groot gemak. 

De elektrische step met zadel in de praktijk

Een groot voordeel van de elektrische step is dat op- en afstappen zeer gemakkelijk is. Dit maakt hem een erg handig vervoermiddel voor minder validen. Uniek aan de elektrische step is verder dat hij zowel binnen als buiten te gebruiken is. Werkt u in een groot gebouw? Deze step brengt u in een mum van tijd naar al uw collega's. Verder is de step volledig af te stellen, waardoor hij geschikt is voor alle leeftijden. Het zadel is een must voor mensen die niet lang kunnen staan en op zijn minst een comfortabele optie voor anderen. 

Ook buiten de deur staat de step met zadel zijn mannetje. Met een maximum snelheid variërend van 25 tot 30 km/h doet de step niet onder voor de gemiddelde elektrische scooter. Erg handig is dat hij officieel wordt gezien als snorfiets, waardoor u geen rijbewijs nodig hebt. Eenmaal onderweg merkt u al snel hoe gemakkelijk een elektrische step is in het gebruik. Dankzij de vering en luchtbanden voelt de rit comfortabel aan. Uw veiligheid wordt verzorgd door twee heldere led-lampjes en solide schijfremmen. Met de krachtige lithiumaccu kunt u wel 25 kilometer rijden op een geladen accu. Bent u op uw bestemming en is de accu leeg? Opladen gaat eenvoudigweg door deze aan te koppelen aan het stopcontact. Binnen anderhalf uur is de accu weer geladen en klaar voor de volgende rit.

Elektrische step van Mango

Mango heeft op dit moment 1 elektrisch aangedreven step met zadel in het assortiment van het merk City Step. Kom langs bij een van de Mango vestigingen bij u in de buurt en laat u voorlichten door een van onze experts. Wilt u weleens weten hoe zo'n step rijdt? Kom langs voor een vrijblijvende proefrit!

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische steps of bekijk ook eens:

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.