Elektrische scooters

Elektrische scooters

Welke soorten elektrische scooters zijn er?

Elektrische scooters zijn er in alle soorten en maten. Bij de elektrische scooters van Mango Mobility vindt u echter één overeenkomst: de scooters garanderen u altijd de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Mango Mobility levert elektrische scooters met een Lithium accu. Dit zijn accu’s met een groot vermogen die binnen 5 uur volledig zijn opgeladen. Bovendien zijn verschillende elektrische scooters uitgerust met een uitneembaar Lithium accupack. Daarmee is het nog gemakkelijker om uw elektrische scooter op te laden.

Soorten elektrische scooters

Elektrische scooters verschillen onderling sterk in model en specificaties. Graag geven we u een korte omschrijving van de populairste elektrische scooters van Mango Mobility.

Innocenti: compact en lichtgewicht

Zoals de naam al zegt, voelt u zich ongetwijfeld onafhankelijk op de Innocenti. Met deze wendbare elektrische scooter kunt u zich gemakkelijk door het verkeer bewegen dankzij het licht gewicht en lage instap. De Innocenti kiest u uit alle elektrische scooters vanwege de ideale prijs, het rijcomfort en de coole uitstraling.

Mario Puzo: robuust en hufterproof

De Mario Puzo kiest u als u op zoek bent naar elektrische scooters die stevig zijn en gemakkelijk lange afstanden kunnen afleggen, tot wel 80 km. De Mario Puzo is hufterproof, dat wil zeggen dat deze elektrische scooter bestand is tegen vandalisme. Het werkpaard onder de elektrische scooters!

Corleone: retro design

Een lust voor het oog, zo kan de Corleone zeker genoemd worden. Met het fraaie design en de retro uitstraling is de Corleone de ultieme elektrische scooter voor de trendvolgers. Dankzij het grote zadeldek rijdt deze scooter ook nog eens zeer comfortabel. Met de Corleone heeft u bekijks!

Aanvragen catalogus

Wilt u zich eerst rustig thuis oriënteren? Dat is geen probleem.

  • Gratis catalogus
  • 124 pagina's aan producten en advies
  • Inclusief voordeelbonnen ter waarde van € 750,-

Vul hieronder uw gegevens in en we sturen u gratis de Mango catalogus toe.