NIU

De revolutionaire NIU elektrische scooters zijn nu verkrijgbaar bij Mango. Hulp nodig bij het kiezen van een NIU scooter? Bel met onze klantenservice via 0800 - 2002 (gratis nummer) of bezoek een van onze winkels.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gratis catalogus aanvragen

Wilt u zich rustig thuis oriënteren? Mango stuurt u graag, gratis en vrijblijvend, een 72 pagina’s tellende productcatalogus.


Catalogus aanvragen

Gratis thuisdemonstratie

Bij Mango geloven we dat u de eigenschappen van onze elektrische scooters zelf moet ervaren, zodat u zelf kunt bepalen welk model het beste bij u past. Dat kan door proef te rijden onder deskundige begeleiding in één van onze winkels, maar ook bij u thuis – helemaal gratis en vrijblijvend. Een afspraak maken kan via onze klantenservice: bel 0800 - 2002 (gratis) – of direct online via het afspraakformulier.

Niu scooter

NIU is begonnen op het punt waar technologie en industrieel design elkaar kruizen. Het NIU team wil de manier waarop wij ons dagelijks vervoeren veranderen. De e-scooters van NIU dragen bij aan een duurzame en schone maatschappij. NIU e-scooters maken gebruik van revolutionaire accupakketen. Waarbij aandacht besteed wordt aan de optimale verhouding tussen actieradius en gebruiksgemak. De e-scooters van NIU zijn niet zomaar e-scooters, het is een nieuwe manier om de geürbaniseerde gebieden te verkennen. NIU is de toekomst van “Urban Exploration”.

Bent u op zoek naar die ene slimme elektrische scooter met een elegant ontwerp? Wij hebben de Niu scooter voor u! Met een elektrische scooter reist u stil en schoon binnen en buiten de stad. En doordat de Niu scooter beschikt over de nieuwste technologie, behoren zorgen over de actieradius definitief tot het verleden. De innovatieve scooter is voorzien van het modernste accupakket en kan daarmee, afhankelijk van het model, 80 of 100 km rijden op een (accu) lading. Ruim genoeg dus voor dagelijks gebruik in en rond de stad. Door het lage gewicht van de accu's zijn ze gemakkelijk mee te nemen, bijvoorbeeld om ze thuis of op kantoor op te laden. Bij Mango kunt u een Niu scooter vinden met een topsnelheid van 25 km/h, maar zijn ook 45 km/h modellen verkrijgbaar.

Slimme scooter

Hoe slim is de Niu scooter, zult u misschien denken? Nou, dat u de accu overal kunt opladen is natuurlijk al erg handig. U laadt de accu binnen zes uur volledig op, om vervolgens vier dagen de vrijheid te hebben om in de stad te gaan en staan waar u wilt. Slimmer nog is de elektromotor van de Niu scooter. Deze 1500W Bosch motor is in nauwe samenwerking ontwikkeld en staat in contact met het remsysteem. Hierdoor kan de remenergie opnieuw worden gebruikt door de elektromotor. Afremmen is de accu laden.

Maar ook het ontwerp zit vol slimme details. Wat te denken van de zuinige led verlichting. Of het LCD dashboard, waarop het bereik, de snelheid en het huidige gebruik af te lezen zijn. Wilt u minder verbruiken? Kies uit de drie instellingen de energiebesparende modus. Liever wat sneller reizen over korte afstanden? Modus 3 zorgt dat de Niu scooter maximaal vermogen boven afstand verkiest. Natuurlijk is het ook fijn om onderweg de nodige spullen mee te kunnen nemen. Wel, dit is makkelijker dan ooit; onder het zadel is een opbergruimte gemaakt van bijna 19 liter. Een veilige plek voor de helm, een aantal kleine tassen of andere spullen dus. Bij de Niu scooter is over ieder detail nagedacht, tot aan de contactsleutel toe. Vraag de productcatalogus aan voor meer informatie of kom hem eens proberen bij een van de Mango Mobility vestigingen. Wij voorzien u graag van advies op maat.