Mando

Elektrisch aangedreven zonder ketting

De Mando Footloose IM is een uniek stadsvoertuig voor de moderne forens. Deze bijzondere verschijning beschikt over een zeer geavanceerde kettingloze hybride technologie: zodra u kracht op de pedalen zet, genereren deze elektriciteit die de motor aanstuurt. De mechanisch opgewekte energie wordt omgezet in elektrische energie, waardoor de Mando Footloose IM zichzelf kan opladen. Hierdoor vergroot u uw bereik met elke traprotatie. De Mando Footloose IM is uitgerust met een uitneembare lithiumaccu die, als u meetrapt, een bereik van maar liefst 60 kilometer biedt.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Mando Footlose IM
    Mando Footlose IM
    Regular Price € 2.799,00 Special Price € 1.199,00
    Op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mando Footloose: innovatieve en stijlvolle e-bike

Wilt u zich moeiteloos voortbewegen op een elegant vormgegeven e-bike? Dan is de Mando Footloose de juiste keuze. Dankzij een innovatieve hybride technologie is het ’s werelds eerste e-bike zonder ketting: er is geen mechanische verbinding tussen de pedalen en de wielen. De energie komt uit een lithiumaccu die geheel in het frame is weggewerkt. Als u de pedalen gebruikt om mee te trappen kunt u afstanden van zo’n 60 kilometer afleggen. Dit maakt de Mando Footloose een ideaal vervoermiddel voor korte afstanden, zoals ritten naar het werk. Met deze e-bike zoeft u ontspannen en snel door het drukke stadsverkeer. Omzeil de files en kom uitgerust aan op uw bestemming.

Mooie vormgeving en slimme techniek

Rijden met de prachtig vormgegeven Mando Footloose betekent comfort en plezier voor jong en oud. Zowel op vlak terrein als op hellingen komt u met gemak vooruit. Ook een stevige tegenwind is geen enkel probleem. Het zadel met zadelpen zorgt dat u comfortabel zit, ook bij oneffenheden in de weg. Als u het leuk vindt om mee te trappen, wekt u energie op en verhoogt u de actieradius. Via de elektronische bediening kunt u zelf de versnelling en de weerstand in de pedalen instellen. Accelereren doet u middels de pedalen. De slimme bedieningsunit, de zogenaamde Human Machine Interface (HMI), geeft onder meer de afgelegde afstand en de snelheid weer. Ook kunt u er de status van de accu op zien en daarnaast zit er een systeem voor zelfdiagnose op. Dit controleert de verschillende onderdelen van de Mando Footloose en signaleert, net als bij het dashboard in een auto, eventuele problemen. De HMI beschermt de fiets bovendien tegen diefstal: als u dit onderdeel verwijdert, zal de Mando Footloose dienst weigeren. Bij het nieuwste model, de Mando Footloose IM, is de accu verwijderbaar en dat is erg praktisch bij het opladen. Wat ook erg handig is, is dat deze e-bike opvouwbaar is. Tillen is niet nodig, want de opgevouwen fiets rolt gewoon op de wielen. Zo is de fiets gemakkelijk mee te nemen in de lift of op een roltrap en snel op te bergen.

Mando Footloose bij Mango Mobility kopen

Bij Mango Mobility bent u aan het juiste adres voor de beste elektrische fietsen, elektrische scooters, e-steps, e-cars en scootmobielen. De geavanceerde Mando Footloose is gemaakt van duurzaam aluminium en in diverse kleuren te koop. Deze prachtige fiets met ergonomische vormgeving kunt u via onze shop bestellen voor een aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten? Vraag dan de productcatalogus aan.