Emco

Mango heeft een groot assortiment Emco elektrische scooters. Hulp nodig bij het kiezen van een Emco scooter? Bel met onze klantenservice via 0800 - 2002 (gratis nummer) of bezoek Mango Utrecht.

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Gratis catalogus aanvragen

Wilt u zich rustig thuis oriënteren? Mango stuurt u graag, gratis en vrijblijvend, een 72 pagina’s tellende productcatalogus.


Catalogus aanvragen

Gratis thuisdemonstratie

Bij Mango geloven we dat u de eigenschappen van onze scootmobielen zelf moet ervaren, zodat u zelf kunt bepalen welk model het beste bij u past. Dat kan door proef te rijden onder deskundige begeleiding in één van onze winkels, maar ook bij u thuis – helemaal gratis en vrijblijvend. Een afspraak maken kan via onze klantenservice: bel 0800 - 2002 (gratis) – of direct online via het afspraakformulier.

Emco: de duitse elektrische scooter met Italiaans design

We gaan steeds meer en vaker elektrisch rijden. De elektrische auto, de elektrische fiets of de e-bike en nu ook de elektrische scooter. De voordelen van een elektrische scooter? Zonder CO2 uitstoot is dit beter voor het milieu en beter voor uw beurs. Het grote voordeel is immers dat u nooit meer hoeft te tanken. U kunt de Emco scooter eenvoudig thuis of op het werk opladen. Ook komen er steeds meer oplaadpunten in Nederland bij. De scooter is via het stroomnet op te laden. De Emco scooter is van Duitse kwaliteit. Er zijn verschillende modellen leverbaar. Mango Mobility verkoopt elektrische scooters 25 km per uur rijden. Deze vallen onder de snorfiets met blauw kenteken. Een helm dragen is niet verplicht maar wordt voor de veiligheid wel aangeraden. Retro, modern of stijlvol: welk model past het beste bij u ?

De centrale componenten (accu en controler) van de Emco-scooters worden in Europa gefabriceerd. De motor wordt in de eigen research- and developmentafdeling in Lingen geoptimaliseerd. Deze onderdelen zijn in belangrijke mate verantwoordelijk voor actieradius en levensduur.Wat de indrukwekkende prestaties van de Emco elektrische scooters mogelijk maakt, is vooral het perfecte samenspel van deze componenten: de accu met accumanagementsysteem, de controller en de motor. Op basis van innovatieve en sterk presterende technologieën zorgen ze samen voor de hoge efficiëntie van de elektrische scooter. Door hun veelzijdige en voordelige toepassingsmogelijkheden zijn elektrische scooters steeds vaker niet alleen privé, maar ook zakelijk onderweg. Emco maakt elektromobiliteit geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt tegelijkertijd voor optimaal rijplezier!

De elektrische scooter voor iedereen

De e-scooter Novy is het instapmodel van Emco. Dit model heeft een elektromotor van 1.500 watt en is licht in gewicht. De accu’s zijn eenvoudig en snel te verwisselen. De e-scooter Novantic is ideaal geschikt voor lange mensen. Deze scooter biedt veel beenruimte. De krachtige motor van 2.000 watt maakt het mogelijk om langere afstanden af te leggen. Het model Nova is helemaal in retrostijl. Hiermee haalt u oude herinneringen uit de jaren 60 op. Maar ook jongeren kiezen steeds vaker voor dit populaire model. Ook deze e-scooter biedt voldoende beenruimte. Het brede stuur maakt comfortabel rijden mogelijk. De Nova heeft net als de Novantic scooter een elektromotor van 2.000 watt.

De Emco scooter bij Mango Mobility testen

Klassiek, retro of design: Mango Mobility heeft u altijd de juiste e-scooter te bieden. Het opladen van de accu neemt 6 tot 8 uur in beslag. Daarom doet u dit op uw werk of in de nacht. Zo staat de e-scooter direct voor u klaar. Vergeet niet een reserve accu mee te nemen. Dit vergroot de totale afstand die u met de scooter kunt rijden. Het volledig opladen van de accu kost tussen de 20 en 40 eurocent per keer. In vergelijking met een volle benzinetank bespaart u enorm op de kosten. Bovendien is deze scooter ook nog eens beter voor het milieu. En niet te vergeten geniet u van de frisse buitenlucht. Bent u overtuigd van de Emco elektrische scooter? Kom dan naar Mango Mobility. Hier kunt u deze e-scooter vrijblijvend uitproberen.